INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERBIA

Văduva lui Arkan, acuzată că a deturnat 5 milioane de euro

sursa foto reuters
sursa foto reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 29 martie 2011 00:00 / Actualizat marti, 29 martie 2011 14:59

Văduva fostului lider criminal Zeljko Raznatovici (Arkan), Svetlana, a fost acuzată de Parchetul din Belgrad pentru deturnare de fonduri şi posesie ilegală de arme. Conform presei din Serbia, Ceca, cum este porecletică soţia mercenarului, a deturnat două milioane de euro şi 3,5 milioane de dolari din vînzarea a 10 jucători, în perioada cînd era la cîrma echipei din Belgrad.

În dosar mai figurează şi alţi inclulpaţi, sora Svetlanei, Lidika Velickovici-Ocokoljici, Dragisa Binici ş Jovan Dimitrijevici.

În 1996, Raznatovici şi-a întors atenţia către fotbal şi a preluat echipa FC Obilici, care avea atunci o tradiţie 72 de ani. Formaţia din Belgrad a reuşit să promoveze în prima ligă din Yugoslavia şi să cîştige campionatul, chiar în sezonul următor. Presa de la acea vreme a vorbit însă despre maniera în care Raznatovici ar fi ameninţat cu moartea jucătorii adversarelor pentru a-i opri să înscrie.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează