INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VALENCIA - BARCELONA 2-0 // VIDEO+FOTO Continuă degringolada catalanilor: Barcelona și Quique Setien, îngenuncheați în tărâmul „liliecilor”

Articol de - Publicat sambata, 25 ianuarie 2020 18:51

Valencia - Barcelona 2-0 // Catalanii au pierdut pe „Mestalla”, continuând evoluțiile proaste avute de la instalarea lui Quique Setien.

Liderul a fost răpus după 13 ani pe ”Mestalla”. Messi a ratat din toate pozițiile în primul K.O. cu noul antrenor.

Tranziția Barcelonei la Quique Setién este traumatică, iar vizita pe "Mestalla" a developat toate slăbiciunile blaugrana, mai ales defensive, dar și dependența de Messi, taxate de Valencia (2-0).

Messi a fost ter Stegen

Catalanii au părut că nu s-au trezit din mahmureala Cupei de la Ibiza. Piqué a greșit, de două ori în aceeași fază!, faultându-l în careu pe Gayá. A scăpat însă de eliminare, așa cum ter Stegen a scăpat fără gol, intuind execuția lui Maxi Gómez. Același portar a avut reacție și la devierea spre autogol, din careul mic, a lui Sergi Roberto! Barcelona s-a clătinat, înghesuită și lipsită de replică. 

Neamțul a continuat să facă minuni. A respins în bară mingea șutată de Maxi, apoi s-a întins și la reluarea lui Gameiro. Nici Coquelin nu l-a surprins într-o jumătate de oră de monolog al "liliecilor". Oaspeții au răspuns timid, numai prin ocazia lui Arthur, care a ales să paseze în loc să finalizeze.

Victoria 500, amânată!

Betisul lui Setién obișnuia să puncteze mai ales după pauză, iar Ansu Fati e aproape să modifice tabela. Golul pică, totuși pe cursul jocului, dincolo. Ter Stegen s-a predat la șutul lui Maxi Gómez deviat de Alba. Autogol! Barça suferea, dovadă că piciorul lui De Jong a tremurat în fața egalării. De 22 de ani catalanii nu mai reușiseră să învingă de la 0-1 la Valencia! 

S-a trezit Messi, însă a iertat de trei-patru în situații excelente, în căutarea victoriei nr. 500 în blaugrana. A fost rândul lui Domenech să-și etaleze paradele. Și al lui Maxi Gómez să facă "dubla", țintuindu-l pe ter Stegen. Putea fi scor de neprezentare, dar Gil Manzano a anulat al treilea gol cu VAR, repetând cornerul. 

Liderul a cedat după 13 ani în LaLiga la Valencia și probabil că nu Valverde era problema. 

+8 FOTO

9goluri a reușit , Maxi Gómez în acest campionat. I-a dat trei Barcelonei

14meciuri era seria pozitivă a Barçei contra Valenciei pe Mestalla, 5 victorii și 9 remize, ruptă azi

1penalty a apărat ter Stegen în LaLiga, după 8 execuții în care a fost învins. Bravo era ultimul ce salvase Barca la 11 metri, tot cu Valencia

43de puncte are Barcelona, în 21 de etapei. E cea mai slabă clasificare din sezonul 2006-2007 încoace

25de goluri a primit Barcelona în acest campionat, lucru care nu se mai întâmplase din sezonul 2003-2004

Valencia - Barcelona 2-0

Valencia: Domenech - Wass, Garay, Gabriel, Gaya - Torres, Coquelin, Kongobia, Soler - Gameiro, Gomez 
Rezerve: Rivero - J. Costa, Esquerdo, Lee Kangin, Rodrigo, Rivero, Sobrino 
Antrenor: Albert Celades 

Barcelona: Ter Stegen - S. Roberto, Pique, Umtiti, J. Alba - Arthur, Busquets, De Jong - Messi, Griezmann, Fati 
Rezerve: Pena - Collado, Junior, Lenglet, Rakitic, Semedo, A. Vidal 
Antrenor: Quique Setien

Clasamentul din La Liga

Vezi și: 

Pep Guardiola a ajuns la capătul răbdării! Cere o schimbare urgentă în regulament

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
341520613173829
Otilia Barbu  •  26 Ianuarie 2020, 13:23
Postat de eterna.terra.nova pe 26 Ianuarie 2020, 07:11

Te asteapta cratita ;) 13 cupe atat.

Te asteapta gramatica dar sunt sigura ca va fi o asteptare in van, atat!

100002473541087
Danut Ognean  •  26 Ianuarie 2020, 11:40

barca =fcsbeul din romania

cpt.ahab
cpt.ahab  •  26 Ianuarie 2020, 09:37

Barca a slăbit, an de an. S-au făcut transferuri incredibil de proaste, pe bani foarte mulți, peste nucleul vechi s-au tot așternut anii, a mai fost și un antrenor fricos și obtuz. Setien are o sarcină extrem de grea, în condițiile date. Iar lipsa lui Suarez a devenit esențială, mai ales prin prisma faptului că uruguayanul se înțelegea perfect cu Messi, știind în permanență unde află acesta pe teren. Griezmann încă n-a priceput jocul Barcei, nici nu cred că o s-o facă, e alt transfer ratat. Umtiti a uitat fotbalul, fiind veriga slabă a unei apărări în derivă, oricum.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează