INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FCSB

Italienii susţin că Inter are concurenţă pentru semnătura lui Olimpiu Moruțan » De ce forță din La Liga ar fi dorit jucătorul de la FCSB

Olimpiu Moruțan FOTO Facebook FCSB +8   FOTO
Olimpiu Moruțan FOTO Facebook FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 aprilie 2021 08:32 / Actualizat vineri, 30 aprilie 2021 09:56

După interesul celor de la Inter Milano, Olimpiu Moruțan, 22 de ani, ar fi intrat și în vizorul spaniolilor de la Valencia, susține un site din Italia, într-o știre presărată însă cu inexactități.  

Conform publicației fcinternews.it, sextupla campioană din La Liga îl urmărește pe Olimpiu Moruțan, iar oficialii echipei l-au contactat pe impresarul jucătorului pentru a primi detalii despre un eventual transfer. 

Olimpiu Moruțan, dorit de Valencia și Inter?

După transferurile lui Valentin Mihăilă și Dennis Man, ambii la Parma, Olimpiu Moruțan rămâne cel mai curtat jucător din Liga 1 în străinătate. Unul dintre tinerii de perspectivă ochiți de cluburile din Serie A. 

În ultimele zile, impresarul lui Moruțan a fost la Milano pentru a discuta cu oficialii „nerazzurri”. Însă, Inter s-ar fi retras din cursă din cauza sumei exagerate cerute de Gigi Becali, 20 de milioane de euro.

„Crește competiția pentru Florin (n.r. Olimpiu) Moruțan, un tânăr mijlocaș care se descurcă excelent la Steaua București (n.r. FCSB), iar conform mai multor surse din presă se află pe lista lui Inter. Însă, conform surselor FCInterNews, Valencia s-ar fi interesat de jucătorul care în țara lui este numit «Messi al României»”, scrie sursa citată, care i-a greşit prenumele, dar i-a şi inventat porecla „Messi al României”. 

2 milioane de €este cota de piață a lui Olimpiu Moruțan, conform Transfermarkt

13 pase de gola oferit Olimpiu Moruțan în acest sezon, în 31 de meciuri în tricoul „roș-albastru”

VIDEO. Dumitru Dragomir, dezamăgit de Olimpiu Moruțan: „A jucat singur! Trebuie ca cineva să-l disciplineze!"

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Sergio Ramos vrea să continue la Real Madrid » Acceptă și reducerea salariului!

Budescu, slim fit și pregătit de FCSB! Cum s-a pozat fotbalistul: „Nici la 18 ani nu arătai așa!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (44)
spritz123
spritz123  •  30 Aprilie 2021, 20:17

Inter se bate cu Jyve , in spania sunt pe fir Valenciacu real madrid si barcelona..acum vin tare din spate englezii unde chelsea, city si liverpool se bat pe semnatura lui.Ar mai fi in stand by..PSG si Bayern

1430454500607385
Cel Bun Parioru  •  30 Aprilie 2021, 17:39

Cine naiba l-a descris pe Momarlan asta drept ,,Messi al Romaniei,,? Bai voi sunteti sanatosi la cap? Voi credeti ca exista cineva serios, nu americani, arabi sau chinezi ,,habarnisti,,, care sa dea pe asta mai mult de 3-5 mil de coco? Pai aseara ,exceptând pasa aia la Nițu, nu a facut decat sa se învârtă cu mingea in loc ca un titirez si in final sa o piardă.

iung811
iung811  •  30 Aprilie 2021, 14:50

Daca si in Saptamana Mare publicați aberații d-astea...!!!

Vezi toate comentariile (44)
Comentează