INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUPERCUPA SPANIEI

VALENCIA - REAL MADRID 1-3 // Recordurile madrilenilor după semifinala Supercupei Spaniei: Isco i-a egalat pe Šuker și Zidane

Articol de - Publicat joi, 09 ianuarie 2020 11:01

Valencia - Real Madrid 1-3 // Zinedine Zidane, antrenorul madrilenilor, a modificat sistemul, folosind cinci mijlocași, și Madridul a zburat la Jeddah, coontra Valenciei. Modric și Isco s-au remarcat în mod special cu golurile lor spectaculoase. 

Fără Bale, Benzema și Hazard, cei care formează tripleta de atac, toți accidentați, Zidane a ales o altă strategie la prima semifinală a Supercupei Spaniei din Arabia Saudită. A renunțat la 4-3-3, aplicând un 4-3-2-1 sau 4-5-1.

„Am decis că e mai bine fără extreme. Le-am cerut lui Isco și Modric să rămână mai mult în centru. Băieții au interpretat corect această partitură și am creat presiune mare în ofensivă, provocându-le mari pagube adversarilor”, a declarat antrenorul blanco. „Ne place să încercăm lucruri noi. Mereu”. 

Modric, 22 de reușite la Real Madrid

Jucând astfel, Real a sufocat-o pe Valencia, iar diferența putea fi mult mai mare. Cei doi mijlocași ofensivi preferați de Zinedine Zidane în spatele lui Jovici s-au remarcat în mod special. 

Modric, Balonul de Aur 2018, a marcat un gol superb, de 0-3, după o „bicicletă” și un exterior în colțul lung. Croatul a ajuns la 100 de reușite în întreaga carieră, 22 la Real. Doar la Dinamo Zagreb are mai multe: 33. 

Isco, 96 de pase bune 

Regăsit de Zizou, Isco a înscris și el frumos, din voleu (0-2). Are 49 de goluri în tricoul alb al Madridului, egalându-i pe Zidane și Šuker. Și tot Marca reliefează meciul în care mijlocașul andaluz oferă cele mai multe pase bune. 96!

  • foto: Reuters

5 goluria marcat Luka Modric în acest sezon în toate competițiile: cele mai multe într-o stagiune la Real

789 de pasea reușit Real în semifinala cu Valencia, record în acest sezon: Kroos (102 pase bune) a fost primul

Golurile lui Luka Modric în carieră:

  • 33 la Dinamo Zagreb 
  • 4 la Inter Zaprešici 
  • 8 la Zrinjski Mostar 
  • 17 la Tottenham 
  • 22 la Real Madrid 
  • 16 la naționala Croației 

„Mă bucur pentru golul marcat de Isco. Are personalitate și vrea să joace. Nu îl apasă responsabilitatea jocului” - Zinedine Zidane, antrenor Real Madrid

Vezi și: 

VIDEO+FOTO Real Madrid e prima finalistă a Supercupei Spaniei! Kroos și Modric, execuții de geniu în fața „liliecilor”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează