INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Continuă problemele pentru Mihăilă » S-a accidentat din nou: a rezistat doar 26 de minute în eșecul cu Benevento

Valentin Mihăilă (22 de ani) nu scapă de problemele musculare. Titularizat astăzi, în partida cu Benevento, pierdută scor 0-1, mijlocașul român s-a accidentat în minutul 26 și a fost nevoie de înlocuirea sa cu Tutino.
Valentin Mihăilă (22 de ani) nu scapă de problemele musculare. Titularizat astăzi, în partida cu Benevento, pierdută scor 0-1, mijlocașul român s-a accidentat în minutul 26 și a fost nevoie de înlocuirea sa cu Tutino.

Articol de - Publicat joi, 08 decembrie 2022 17:01 / Actualizat joi, 08 decembrie 2022 17:35

Valentin Mihăilă (22 de ani) nu scapă de problemele musculare. Titularizat astăzi, în partida cu Benevento, scor 0-1, mijlocașul român a fost înlocuit în minutul 26 din cauza unei noi accidentări.

Fostul mijlocaș al lui CSU Craiova a acuzat tot o leziune musculară și urmează să facă un RMN pentru a afla cât va sta departe de gazon. Mihăilă revenise la mijlocul lui noiembrie după două luni de absență din aceeași cauză. Parma mai are trei meciuri de disputat în 2022 și e posibil ca Valentin să le rateze pe toate și să reintre la anul.

Nici Man n-a prins finalul

Colegul său, Dennis Man, a fost și e titular. Antrenorul Pecchia l-a folosit în partea stângă, dar l-a înlocuit în minutul 74 cu Estevez. 

Parma a pierdut acasă cu 0-1, are 23 de puncte în 16 meciuri și e în pericol să iasă din zona de play-off. 

Mihăilă are două goluri și trei pase decisive în opt meciuri din acest campionat, iar Man are trei goluri în 12 partide.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Spania și-a anunțat noul selecționer, la nici o oră de când oficializase despărțirea de Luis Enrique!

Final de turneu: Istvan Kovacs se întoarce de la Mondial cu o sumă uriașă de bani » Decizia FIFA

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dobrin
dobrin  •  08 Decembrie 2022, 19:02

Nici el nici Man nu au conditie fizica nici macar pentru Serie B.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează