INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER

Van der Sar refuză pensionarea

Articol de - Publicat sambata, 30 octombrie 2010 00:00

La 40 de ani, împliniţi ieri, portarul lui Manchester United spune că nu se retrage pînă nu mai ia o dată titlul în Anglia şi Liga.

Edwin van der Sar a tot cochetat în ultimii ani cu retragerea din activitate, prelungindu-şi contractul cu Manchester United de la un sezon la altul. Deunăzi şi-a clarificat în sfîrşit intenţiile. Deşi a ajuns la o vîrstă respectabilă chiar şi pentru un portar, 40 de ani, împliniţi ieri, olandezul a decis să continue pînă ce va cîştiga încă o dată titlul în Anglia şi Liga. S-ar putea întîmpla la finele sezonului în curs, însă, după cum se prezintă şi el, şi United la ora actuală, ar putea dura mult mai mult.

Mai rău e că Van der Sar le cam încurcă planurile şefilor clubului, care sondau deja piaţa, dar şi potenţialilor înlocuitori. Spaniolul Pepe Reina, de pildă, abia aşteaptă să plece din haosul care guvernează în ultima vreme la Liverpool. Iar dacă e să ne luăm după presa italiană, Gianluigi Buffon (Juventus), alt posibil succesor, va trebui să-şi cheme soţia din Anglia, unde căuta deja casă şi şcoală pentru copil.

S-a decis: Italia - Serbia 3-0!
UEFA a dat meci pierdut Serbiei, scor 3-0, după ce confruntarea de la Genova cu Italia, din preliminariile Euro 2012, a fost abandonată în minutul 6 din cauza incidentelor produse de suporterii săi.  Plavii au mai primit două etape cu porţile închise, dintre care una cu suspendare, plus amendă 120.000 de euro şi interdicţia de a cumpăra bilete la meciurile de "afară". Italia, la rîndu-i, a fost amendată cu 100.000 de euro şi a luat o etapă cu porţile închise, dar cu suspendare.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează