INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Van der Vaart va fi pus pe lista de transferuri la Real Madrid

Rafael Van der Vaart
Rafael Van der Vaart

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 decembrie 2008 00:00

Mijlocaşul olandez, Rafael Van der Vaart, va fi pus pe lista de transferuri la finalul sezonului, după ce nu a reuşit să-i convingă pe oficialii de pe Santiago Bernabeu că merită să îmbrace tricoul blanco. Directorul sportiv al lui Real Madrid, Predrag Mijatovici, cel care a insistat pentru transferul lui Van der Vaart în capitala Spaniei, se vede nevoit să răspundă cerinţelor lui Juande Ramos, care îl consideră pe batav lipsit de motivaţie şi supraponderal.

În condiţiile în care lotul blanco este măcinat de accidentări, Van der Vaart a rămas doar pe bancă în El Clasico, deşi Wesley Sneijder, lovit în prima repriză, a trebuit înlocuit. Pe cine a ales Ramos? Pe tînărul Palanca, aflat la prima apariţie într-o partidă de o asemenea importanţă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
 •  18 Decembrie 2008, 04:22

p Real daca o ingroapa sau nu reuseste il impusca aia:) sau fuge prin america de sud

 •  17 Decembrie 2008, 21:41

o fi van der vaart ca jucator mai bun ca ramos ca antrenor? daca e sa ne luam dupa experienta tottenham...

 •  17 Decembrie 2008, 16:21

Astia nu sunt antrenori care nu iti dau o sansa...eu vb din proprie experienta,pt ca un antrenor nu isi poate da seama dupa 2 zile ce calitati are un jucator;la echipa care o are real dak era Lucescu Sr. antrenor io fac pariu k se batea la campionat,asa Juande o sa-i ingroape k pe Tottenham...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează