INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CAMPIONATE

Cum s-a făcut de râs Van Dijk, donând fostului club o sumă mai mică decât cea donată de Nicolae Stanciu lui Dinamo!

Articol de - Publicat duminica, 17 mai 2020 14:15

Virgil van Dijk, fundașul lui Liverpool, a decis să ajute clubul la care a debutat, Groningen, să treacă peste perioada dificilă cauzată de epidemia de Coronavirus, cumpărând 4 abonamente pentru următorul sezon pentru suma totală de 875 de euro.

Aceasta reprezintă mai puțin de jumătate din cei 1948 de euro pe care i-a donat Nicolae Stanciu pentru ajutorarea lui Dinamo. 

După ce a efectuat tranzacția, Van Dijk și-a anunțat fanii printr-un mesaj pe Twitter, anunțând că va dona abonamentele persoanelor care nu își pot permite să le cumpere. 

Suma de 875 de euro reprezintă, totuși, un procent foarte mic, 0.44% din salariul săptămânal pe care acesta îl primește la Liverpool, în valoare de 180.000 de lire, echivalentul a 201.000 de euro. Raportat la salariile din România, luând ca exemplu un venit lunar de 4000 de lei, salariul săptămânal ar fi 1000 de lei, iar procentul de 0.44% înseamnă 4 lei și 40 de bani!

Până și Nicolae Stanciu, fostul jucător de la FCSB, în prezent la Slavia Praga, a donat rivalilor de la Dinamo o sumă mai mare, acesta plătind 1948 de euro și urmând să aibă numele inscripționat pe tricoul de joc al ”câinilor”, alături de alți donatori.

Virgil van Dijk nu este cunoscut ca un filantrop, el declarând chiar, într-o emisiune TV, că economisește bani pentru a avea din ce să trăiască după ce se retrage. Salah, coechipierul său la Liverpool, a ”scăpat” într-un interviu o remarcă prin care spunea că olandezul e ”un om de treabă, dar care îi lasă pe alții să achite nota de plată la restaurant”.

Citește și alte știri despre Premier League:

Un nou scandal în Premier League » Lacazette, filmat în timp ce ar fi inhalat substanțe halucinogene

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
weissburgund
weissburgund  •  17 Mai 2020, 18:24

Un articol de presă extraordinar, un subiect belea, sunteți atât de jalnici ăștia de la carpeta sporturilor....cum puteți mă nimeni și nimic să-l comparați pe Van Dijk cu terchea berchea *** stanciu? Rușine eternă, scârbă totală și dispreț suveran. Apropo's, un titlu ca și voi, jenibil spre se ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

thedestroyer
thedestroyer  •  17 Mai 2020, 16:48

treaba este ca stanciu a facut lucru asta din ciuda fatza de Steaua,pentru ca nu si-a incsat vreo 3 salarii de la Steaua si Steaua a incasat pe el aproape zece milioane de euro. ce sa ii spun,cu atata sete il injurau toti dinam99opvistii pe stanciu dupa penaltyul ratat cu muntenegru incat chiar merita sa nu ii fi dat Steaua salarile pe un an,nu doar pe 3 luni.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează