INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Van Gaal a fost provocat la un pariu inedit după ce a jignit un jurnalist obez: ”Mă pun pe slăbit dacă faci 28 de puncte”

Van Gaal și jurnalistul pe care l-a jignit
Van Gaal și jurnalistul pe care l-a jignit

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 ianuarie 2016 18:28

După egalul cu Newcastle, scor 3-3, Van Gaal a reacționat nervos și a jignit un reporter al publicației ”Sun” în momentul în care acesta pusese o întrebare despre Rooney.

"Nu vorbim despre Rooney. L-ați criticat! Inclusiv tu, grasule!", a afirmat antrenorul olandez. Reporterul era Neil Custis, iar acesta s-a apărat: "Ai dreptate, Louis. Sînt gras. Am luat în greutate după o operație la genunchi.  Eu cel puțin îmi recunosc lipsurile. Rușine acelora care n-o fac!"

După acest dialog, jurnalistul a ridicat și mai mult miza: l-a provocat pe Van Gaal la un pariu inedit. El se oferă să slăbească 13 kilograme, iar Van Gaal ar trebui să facă cel puțin 28 de puncte pînă în luna mai cu United.

Casa de pariuri Paddy Power a intrat în joc și a propus și miza acestui pariu: oferă 1,300 de euro celui care reușește să își îndeplinească sarcina.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
steaua.libera
steaua.libera  •  16 Ianuarie 2016, 02:03

Ce penibil e antrenorul cu fata de ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează