INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Van Gaal i-a dat și ultima lovitură lui Valdes

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 august 2015 12:05

Tehnicianul Louis Van Gaal nu-l mai dorește pe goalkeeperul Victor Valdes la Manchester United și i-a dat și ultima lovitură spaniolului.

Ca să fie foarte clar că nu mai are nici un viitor la formația engleză, portarul de 33 de ani a rămas și fără număr, după ce tehnicianul declarase în conferința de presă că nu-l mai dorește, iar apoi a ordonat ca locul său din vestiarul primei echipe să fie eliberat și toate lucrurile i-au fost mutate la echipa secundă a clubului. Sezonul trecut, Valdes a avut numărul 32.

Site-ul oficial al clubului a postat o știre cu numerele pe care le vor purta fotbaliștii în acest sezon. David de Gea va avea 1, deși e foarte probabil ca goalkeeperul să semneze cu Real Madrid. Sergio Romero va avea 20.

Iată lista completă:

united1
united2

Van Gaal a anunțat că nu-l va folosi pe De Gea contra lui Tottenham, în prima etapă din Premier League, pentru că portarul nu e sută la sută concentrat din cauza discuțiilor pentru un eventual transfer la Madrid.

United - Tottenham e astăzi, la 14:45, în direct la Eurosport și Dolce.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează