INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Van Gaal îl acuză pe Mourinho că l-a trădat: "Prietenia dintre ei s-a încheiat, se simte înjunghiat în spate"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 mai 2016 19:01

Louis van Gaal s-a simţit trădat de modul în care Jose Mourinho a fost numit antrenor al lui Manchester United şi surse apropiate olandezului susţin că prietenia dintre cei doi s-a încheiat.

"Louis se simte trădat de modul în care a fost demis și cel în care Mourinho a ajuns la conducerea echipei. Nu a crezut că va fi dat afară după câştigarea finalei FA Cup şi acum îşi dă seama ce s-a întâmplat cu Mourinho din decembrie. Louis se simte înjunghiat în spate de Jose... şi de club.

Pe Wembley încă nu ştia nimic oficial despre viitorul său. A ştiut că s-a terminat atunci când a primit un mesaj duminică de la directorul sportiv al lui United, Ed Woodward, pentru discuţii înaintea antrenamentului. Prietenia dintre Louis și Jose s-a încheiat", a declarat un apropiat al lui Van Gaal, conform The Sun.

Louis van Gaal a fost demis după finala Cupei Angliei, câştigată de United în faţa lui Crystal Palace, scor 2-1, iar Jose Mourinho a fost numit noul antrenor al "diavolilor".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
saviola2_8
saviola2_8  •  29 Mai 2016, 20:41

echipa e buna cu exceptia celui mai slab jucator din lot, torje, bine si filip nu poate juca titular, acolo in mod normal intra rat, si popa in locui lui torje si asta e echipa pt euro.

saviola2_8
saviola2_8  •  29 Mai 2016, 20:39

vai, ce le face sanmartean...dar nu e bun de steaua, stie mihai stoica...pfff.

qwerty007
qwerty007  •  29 Mai 2016, 20:23
Postat de ovidiu_3003 pe 29 Mai 2016, 20:11

Ria Ria Hungaria...tu crezi ca daca noi lucram impreuna suntem prieteni ?ai fi prieten cu un oltean ?...sa fim seriosi ...

Am si rude in Craiova,ce tot vorbesti ! Cat despre MU si Mourinho mai vedem,nu ca nu poate avea success acolo,dar atat ca nu am eu incredere in Mourinho,e prea dur,iar uniii jucatori nu suporta asta.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează