INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

Van Gaal: "La petreceri sînt o bestie"

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 mai 2010 00:00

Louis van Gaal nu se dezminte.

 

Pe cît de acid şi de plin de sine e deseori, pe atît de amuzant se dovedeşte în alte rînduri. Olandezul şi-a asigurat practic titlul de campion al Germaniei, cu Bayern, dar le-a spus jurnaliştilor că va chefui "abia în momentul în care triumful va fi clar şi din punct de vedere matematic".

"Şi vă asigur că la petreceri nu mă dau înapoi. De fapt, sînt o adevărată bestie", a dezvăluit tehnicianul olandez, care nu s-a abţinut să se şi laude un pic: "Nici nu ştiu cîţi antrenori sînt în Europa care să fi cîştigat titlul în trei ţări diferite, ca mine".

În ţara sa natală, Van Gaal a triumfat cu Ajax şi cu Alkmaar, iar în Spania cu Barcelona.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
 •  03 Mai 2010, 00:49

Ii tin pumnii lui Bayern in finala cu Inter!

 •  02 Mai 2010, 20:51

MARE antrenor. Pacat ca se vb relativ putin despre el la ce performante are in palmares. Bayern a facut o super afacere cu el, o sa aduca multe trofee pe Allianz Arena

thespamer
thespamer  •  02 Mai 2010, 19:57

super Bayern :x

Vezi toate comentariile (3)
Comentează