INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MAN. UNITED - MIDDLESBROUGH 0-0, 1-3 LA PENALTYURI

Van Gaal spune că Boro a avut noroc la loviturile de pedeapsă: "E ca la cazino: roșu sau negru"

Rooney trage slab, teleghidat, și portarul lui Middlesbrough, spaniolul Tomas, blochează mingea // Foto: Reuters
Rooney trage slab, teleghidat, și portarul lui Middlesbrough, spaniolul Tomas, blochează mingea // Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 30 octombrie 2015 00:00

Managerul lui Manchester își ceartă și jucătorii, care nu mai știu să marcheze: "În fotbal, ocaziile nu contează, doar golurile se numără".

Fanii lui United au și uitat să se bucure pe Old Trafford. "Diavolii" n-au mai înscris acasă din 30 septembrie. După golul lui Smalling, la 2-1 cu Wolfsburg în Champions League, au trecut 3 ore și 37 de minute de fotbal mut la Manchester.

0-0 cu City și 0-0 cu Boro. Ultimul, în "optimile" Cupei Ligii, a fost pierdut la penaltyuri, pentru că roș-albii nu pot să marcheze nici de la 11 metri. Au ratat Rooney (s-a plîns că l-a deranjat un fascicul laser fixat de galeria oaspeților), Carrick și Young, toți englezi.

Singurul care a transformat a fost Andreas Pereira. Un brazilian.
"La penaltyuri e ca la cazino: roșu sau negru. Adversarii au avut mai mult noroc. Iar eu nu pot să execut", a declarat Van Gaal, criticîndu-și și jucătorii: "E imposibil să cîștigi un meci cînd nu concretizezi șansele pe care le ai. Și am avut multe, și clare, din fața porții. În fotbal, ocaziile nu contează, doar golurile se numără".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează