INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Van Persie a cedat din nou. Sare la gîtul adversarelor din Premier League!

sursa foto reuters
sursa foto reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iunie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 03 iunie 2011 15:14

După ce în urmă cu două săptămîni atacantul olandez şi-a acuzat antrenorul că le controlează pînă şi viaţa privată, înaintea amicalului cu Brazilia, Robin Van Persie a cedat din nou şi a criticat în termeni duri politica rivalelor din Premier League.

Adversara "tunarilor", Chelsea, care a terminat pe locul secund sezonul actual din Anglia, a fost mustrată serios de jucătorul alb-roşilor pentru modul în care încearcă să influenţeze arbitrajul pentru a le acorda rivalelor mai multe cartonaşe galbene.

"Oamenii care vor să urmărească meciurile de fotbal evită astfel de lucruri. Dacă au vreo plîngere, să se ducă la brutărie unde sunt tot felul de persoane nemulţumite. Jucătorii lui Chelsea se vaită mereu cînd vine vorba de arbitri. Chiar nu pot să înţeleg asta. Să mai tacă dracului din gură şi să se concentreze pe fotbal", a spus van Persie pentru o televiziune olandeză.

Nici spaniolii de la Barcelona nu au scapat de atacurile lui Van Persie, care a fost eliminat în meciul din Liga Campionilor: "Mereu se adună în jurul arbitrului în încercarea de a obţine avertismentul"

Arestat pentru viol

În vara lui 2005, Robin a fost arestat la Rotterdam, în urma unei plîngeri formulate împotriva sa pentru viol, informaţie care i-a lăsat mască pe apropiaţii jucătorului.

A debutat împotriva naţionalei României

La 21 de ani, Robin Van Persie a debutat în naţionala Olandei, chiar împotriva României (4 iunie 2005), într-un meci din preliminariile Cupei Mondiale. Atacantul i-a luat locul lui van Nistelrooy, în minutul 63, la scorul de 2-0 pentru echipa "portocalei mecanice".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
donadytzone
donadytzone  •  11 Iunie 2011, 20:27

cata dreptate are robin... nenorocitii astia de la celsi mereu sunt dezavantajati, desi in minte imi vin numai cele 2 meciuri cu united de anu trecut, cu celebrele victorii din offside (victorii ce le-au adus un titlu patat), sau meciul cu spurs din antepenultima etapa a acestui sezon. GLORY GLORY MAN UNITED!

andr33y1986
andr33y1986  •  04 Iunie 2011, 20:24

ce imi place la astfel de articole nu vad nici un Visca Barca:))))circarilor!!!cand se spune adevaru nu va vad pe aici!!!

cajualex
cajualex  •  03 Iunie 2011, 18:49

RvP !! Cel mai bun !!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează