INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANTRENOR

Varianta Mircea Lucescu a picat » Cine a preluat banca lui Galatasaray după demiterea lui Cesare Prandelli

Foto: REUTERS
Foto: REUTERS

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 28 noiembrie 2014 11:52

Cesare Prandelli a fost demis, joi, a doua zi după înfrîngerea din meciul cu Anderlecht, din Liga Campionilor. El a preluat conducerea tehnică a formaţiei Galatasaray în această vară.

Hamza Hamzaoglu, secundul selecţionerului Turciei, va prelua echipa, în locul italianului Cesare Prandelli, demis din cauza rezultatelor slabe, informează AFP, citînd presa turcă.

Conducătorii au luat această decizie după ce s-au consultat cu selecţionerul Fatih Terim, fost antrenor la Galatasaray, şi urmează să oficializeze această numire în cursul zilei de vineri.

În vîrstă de 44 de ani, Hamza Hamzaoglu a jucat patru sezoane la Galatasaray. El a antrenat formaţiile Malatyaspor, Eyupspor, Denizlispor şi Akhisar, iar din 2013 este secundul lui Terim la naţionala Turciei.

În Liga Campionilor, Galatasaray a înregistrat o remiză şi patru înfrîngeri şi se află pe ultimul loc în grupa D.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează