CAMPIONATE  ·  GERMANIA

Variantă-șoc! Joachim Low și-a anunțat plecarea de la naționala Germaniei: "Timpul meu aici a trecut" » La ce echipă de top vrea să meargă

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 decembrie 2018 18:30

Selecționerul Germaniei, Joachim Low (58 de ani), a vorbit despre viitorul său și a lansat o ipoteză de-a dreptul interesantă, spunând că e gata să meargă la Real Madrid, echipă antrenată în prezent de Santiago Solari (42 de ani).

"Sunt încă interesat să conduc o echipă de club și cred că o voi face peste hotare, nu în Germania. Am fost antrenor de club și încă nu mă gândesc la retragere. Este clar că timpul meu la naționala Germaniei a trecut.

Așadar vine o vreme când trebuie să te gândești la ce ai de făcut în continuare, și eu sunt interesat să antrenez o echipă de club. Cred că voi merge peste hotare, nu în Germania. Real Madrid este un club interesant pentru orice antrenor", spune Low.

Joachim Low mai are contract cu Federația din Germania până în 2020 și tocmai a retrogradat cu echipa națională din prima ligă a Ligii Națiunilor.

Totuși, Low a cucerit Mondialul în 2014 cu reprezentativa Germaniei, pe care a preluat-o în 2006.La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (3)
Marcel Mesca  •  09 Decembrie 2018, 21:37
Postat de bazinga pe 09 Decembrie 2018, 21:00

Nici nu are pretentii,Adolf asta,prea se crede mare si tare si nu isi da seama cat e de expirat si de depasit de realitatea fotbalistica a anului 2018!Jenant.....sa te autopropui la Real....are tupeu Fritz!

bazinca ,in primul rind nu-i cheama nici Adolf si nici Fritz ! Iar inainte de a face astefel de comentari rasiste mai bine intereseazate daca ce e scris e adevarat !!

Marcel Mesca  •  09 Decembrie 2018, 21:34

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bazinga  •  09 Decembrie 2018, 21:00

Nici nu are pretentii,Adolf asta,prea se crede mare si tare si nu isi da seama cat e de expirat si de depasit de realitatea fotbalistica a anului 2018!Jenant.....sa te autopropui la Real....are tupeu Fritz!

Vezi toate comentariile (3 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
20:30 BARAJ L1
Chindia - Mioveni
Look Plus, Telekom Sport și Digi
Program TV complet

Liga 1