INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

Atmosferă insuportabilă la Schalke » Dat afară după ce l-a bătut pe antrenorul secund!

Vedad Ibisevic, dat afară după ce l-a bătut pe secund
foto: Imago
Vedad Ibisevic, dat afară după ce l-a bătut pe secund foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 25 noiembrie 2020 13:15 / Actualizat miercuri, 25 noiembrie 2020 13:48

Atacantul bosniac Vedad Ibisevic (36 de ani) a fost anunțat că i se reziliază contractul la sfârșitul anului. Alți doi jucători au fost pedepsiți la clubul german.

Schalke e încă în stare de șoc. Ultima în Bundesliga, fără victorie de 24 de meciuri, serie negativă unică în istoria clubului.

Ibisevic, dat afară după ce l-a bătut pe secund!

În vestiar, atmosfera a devenit insuportabilă. Vedad Ibisevic, atacantul bosniac transferat de la Hertha în septembrie, l-a bătut duminică pe antrenorul secund Naldo (fostul fotbalist brazilian) și clubul a anunțat că îi reziliază contractul pe 31 decembrie.

Marocanul Amine Harit și algerianul Nabil Bentaleb au fost și ei pedepsiți pentru că nu se ridică la înălțimea așteptărilor nici la antrenamente, nici la meciuri. Ambii au fost excluși din lot și trimiși să se antreneze cu echipa secundă.

„Harit va avea timp să reflecteze asupra comportamentului său. Iar de Bentaleb ne vom despărți. Cel mai târziu în vară”, a declarat directorul sportiv Jochen Schneider. 

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Cosmin Olăroiu e nemulțumit de conducerea lui Jiangsu Suning și amenință că pleacă! Ce l-a deranjat pe antrenorul român

Dinamo Kiev - Barcelona 0-4 » Mircea Lucescu, atac frontal la arbitru: „Ne-a refuzat un penalty la 0-0! Știu că iau partea celor puternici”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează