INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Rămâne Pogba la Manchester United? Mai multe vedete ale englezilor încearcă să-l convingă să semneze prelungirea

Paul Pogba
Foto:GettyImages
Paul Pogba Foto:GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 iulie 2021 18:31 / Actualizat miercuri, 28 iulie 2021 19:35

Viitorul lui Paul Pogba la Manchester United este incert, fotbalistul refuzând până acum prelungirea contractului cu „diavolii roșii”. Mijlocașul francez pare să fie tentat de o nouă provocare, dar colegii lui Pogba trag de el să rămână la Manchester.

Posibila plecare a lui Pogba de la United i-a făcut pe Marcus Rashford și încă câțiva colegi să vorbească personal cu Paul pentru ca acesta să rămână la formația de pe Old Trafford.

„Rashford și alți câțiva au făcut totul pentru a-l convinge pe Pogba să rămână. Ei cred că echipa ar pierde un om-cheie dacă va pleca, fiind văzut ca un jucător de talie mondială printre jucătorii din lot. El este, de asemenea, un lider în vestiar. Unul dintre jucătorii la care cei tineri se pot uita când echipa este în dificultate”, a spus o sursă din cadrul clubului, conform The Sun.

Încă un jucător care poate fi decisiv în rămânerea lui Pogba în Anglia este conaționalul Raphael Varane, transferat recent de United de la Real Madrid. Este bine știută prietenia dintre cei doi de la naționala Franței, așa că fundașul central ar putea fi un atu în decizia lui Pogba de a rămâne.

Prețul lui Paul Pogba: 50 de milioane de euro

Pogba a refuzat prima ofertă de prelungire a acordului cu Man. United, 20 de milioane de euro anual, și, potrivit Daily Mirror, vicecampioana Angliei are de gând să-l vândă ca să nu riște să-l piardă gratis, la fel ca în 2012, când Juventus l-a luat liber și apoi i l-a vândut lui United pentru 120 de milioane de euro, pe lângă comisioanele agentului Raiola. Prețul fixat de clubul din Manchester e 50 de milioane de euro.

Citește alte știri despre fotbalul internațional:

Alt caz de rasism » Atacuri oribile împotriva unui jucător de la Barcelona: „Maimuță dezgustătoare. Te tai!”

Debutul lui Sergio Ramos la PSG se amână » Starul parizienilor s-a accidentat și va rata începutul sezonului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează