INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATLETICO - BARCELONA 1-1

Verdict crunt pentru Barcelona: ruptură a ligamentului încrușisat » Doi jucători cu accidentări grave după egalul cu Atletico

Rafinha, ridicat de Griezmann FOTO: Reuters
Rafinha, ridicat de Griezmann FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 noiembrie 2018 17:31

Brazilianul Rafinha Alcantara (25 de ani) și spaniolul Sergi Roberto (26 de ani) au suferit accidentări serioase în egalul cu Atletico, scor 1-1, și vor rata partidele catalanilor din 2018.

Sergi Roberto a suferit o leziune musculară la piciorul stâng în partida cu Atletico Madrid și va rata cel mai probabil restul partidelor din 2018.

Roberto nu este la prima accidentare de acest gen din acest sezon. În luna septembrie, în meciul cu Bilbao, s-a lovit în aceeași zonă și a ratat 4 partide.

Rafinha a fost introdus de Ernesto Valverde la pauză, în locul accidentatului Sergi Roberto. Deși a resimțit dureri, a decis să termine partida pe gazon. Verdictul oficial al medicilor a venit astăzi: ruptură a ligamentelor încrucișate la genunchiul stâng.

Rafinha va fi operat în zilele următoare și va lipsi aproximativ 6 luni. Brazilianul a mai suferit o accidentare asemănătoare în 2015, când a stat pe bară nu mai puțin de 202 zile.

Vezi și: Unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai catalanilor e indignat: "Vreau să îmi închei cariera aici, dar nu mi s-a propus prelungirea"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează