INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DRAMĂ

Veste cumplită pentru Cristiano Ronaldo înaintea derby-urilor cu Inter şi Lyon! Mama lui, transportată de urgență la spital

Cristiano Ronaldo și mama lui, Dolores // FOTO: Guliver/GettyImages
Cristiano Ronaldo și mama lui, Dolores // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 03 martie 2020 12:56

Mama lui Cristiano Ronaldo a fost transportată de urgenţă într-un spital din Funchal după ce a suferit un atac cerebral vascular.

La două zile după ce s-a bucurat pe Bernabeu alături de foştii săi colegi de la Real Madrid pentru victoria din Clasicul cu Barcelona, Ronaldo trece printr-o dramă. Atacantul lui Juventus a aflat că mama acestuia este în pericol după ce a suferit un atac cerebral.

  • Dolores Aveiro, în vârstă de 65 de ani, a fost transportată de urgenţă în această dimineaţă la Hospital Doctor Nelio de Mendonça de Funchal şi se află internată la terapie intensivă. 
  • Presa lusitană susţine că femeia este conştientă şi în stare stabilă, dar evoluţia din următoarele 12 ore va fi decisivă.

Unicul părinte în viaţă al starului portughez a mai avut în trecut serioase probleme de sănătate şi a fost operată pentru cancer la ambii sâni.

Probleme de sănătate în trecut pentru unicul părinte al lui Ronaldo

Dolores Aveiro a fost diagnosticată cu cancer mamar în 2007, peste care a trecut cu bine. În 2009, pe când evolua pentru Manchester United, Cristiano a donat suma de 100.000 de lire sterline pentru construirea unui nou centru de tratare al cancerului la spitalul unde mama lui era tratată.

În luna februarie a acestui an, Dolores a declarat pentru un canal de televiziune portughez că se luptă pentru a supraviețui: „Am fost operată la celălalt sân în Madrid, am făcut radioterapie și acum mă lupt să supraviețuiesc”.

Ronaldo și-a pierdut tatăl

Jose Dinis Aveiro a decedat în 2005, la doi ani după ce Ronaldo a părăsit Portugalia și a fost transferat la Manchester United.

Dinis a fost un soldat care a luptat în Africa și a fost foarte afectat de experiențele sale în Mozambic și Angola. Acesta s-a luptat cu dependența de alcool mult timp și a murit din cauza insuficienței hepatice.

20 de aniavea Ronaldo atunci când tatăl său a decedat

Mama lui Ronaldo a vorbit în trecut despre cât de dificilă i-au făcut viața problemele cu băutura ale soțului: „Era beat aproape în fiecare zi. Nu l-am cunoscut așa bine niciodată. Mi-ar fi plăcut să fie lângă noi mai mult timp. Deși nu și-a tratat niciodată copiii greșit, eu am devenit victima lui”.

Ronaldo, relație foarte apropiată cu mama lui

Dolores a fost aproape de Ronaldo în toate etapele carierei lui, de multe ori fiind surprinsă pe teren, bucurându-se de realizările fiului său alături de acesta. În plus, de fiecare dată când Ronaldo a intrat în probleme, Dolores a ținut să îi țină partea, clar și răspicat. Anul trecut, când Ronaldo a fost acuzat de viol, Dolores a ieșit public și a declarat că „am încredere în fiul meu când vine vorba de ceea ce s-a întâmplat”.

Veste cumplită pentru Cristiano Ronaldo înaintea derby-urilor cu Inter şi Lyon! Mama lui, transportată de urgență la spital

Mai mult, în 2019, înainte de decernarea Balonului de Aur, Dolores a atacat fără milă UEFA și FIFA, declarând că mafia din fotbal îl împiedică pe Cristiano să câștige mai multe trofee individuale: „Mafia fotbalului nu dorește ca fiul meu să câștige mai multe baloane de aur”.

Francisco Alfonso, primul antrenor din cariera lui Ronaldo, de la clubul CF Andorinha, a declarat în anul 2015 că „Ronaldo nu ar fi unde este acum fără mama lui”.

A vrut să facă avort

Înainte de finala Champions League din 2018, Dolores a făcut o dezvăluire uluitoare: aceasta a mărturisit că a încercat să facă avort atunci când era însărcinată cu Cristiano Ronaldo.

Conform Globo Esporte, aceasta a declarat atunci că „Deja aveam trei copii, am încercat să fac un avort și nu am reușit. Ce bine, pentru că a fost steaua care mi-a luminat viața!”.

Vezi și:

Reacția lui Cristiano Ronaldo după golul lui Vinicius din El Clasico: Cum a fost surprins portughezul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează