INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUSPENDARE

Veste proastă pentru Ronaldo: Recursul Realului a fost respins

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 22 august 2017 20:04

Ronaldo nu a scăpat nici de această dată de suspendarea de cinci etape primită după meciul tur cu Barcelona din Supercupa Spaniei.

După ce solicitarea făcută la Curtea de Apel i-a fost respinsă, nici Comisia de Dicplină pentru Sport din Spania nu l-a iertat pe portughez, anunță Marca.

Lusitanul a ispășit până acum două meciuri de suspendare: returul cu Barcelona și meciul din prima etapă cu Deportivo.

Cristiano Ronaldo a fost suspendat cinci etape după ce l-a bruscat pe arbitrul meciului tur din Supercupa Spaniei.

Portughezul fost eliminat în minutul 82 pentru cumul de cartonașe galbene, la două minute după ce marcase golul de 2-1. Avea deja un galben pentru că își scosese tricoul pentru a celebra reușita. A doua oară, arbitrul a considerat că a simulat în careu. Fotbalistul și-a vărsat nervii pe central și l-a împins imediat după ce a primit cartonașul roșu.

După eșecul de la Comisia de Disciplină pentru Sport din Spania, Real mai poate ataca decizia acum doar la TAS.

Playtech: Ramona Olaru a divulgat SECRETUL Mykonosului. Ce fac româncele când vin miliardari cu iahtul acolo: ”Da, asta se întâmplă”


Comentarii (1)
vasy86le
vasy86le  •  22 August 2017, 21:06

Cel mai penibil cartonas galben e cel pentru scoaterea tricoului, omul asa se bucura, ce aveti voi cu el? Daca tot aveti ceva cu scoaterea tricoului, puneti o regula, cel care scoate tricoul sa plateasca 100-500-1000 euro amenda si gata.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează