CAMPIONATE  ·  ANUNȚ

Veste senzațională din Portugalia! Nuno Pinto, fostul jucător al Astrei, s-a vindecat de cancer

Sambata, 09 Martie 2019, 11:35

Nuno Pinto (32 de ani) a fost diagnosticat în urmă cu 3 luni cu cancer. În urma mai multor investigații, fotbalistului i-a fost descoperit un limfom, iar anunțul a fost făcut într-o conferință de presă.

Totuși, fotbalistul a primit azi o veste bună, pe care a ținut să o împărtășească cu cei care-l urmăresc pe rețelele de socializare.

„Cu multă emoție și bucurie vă anunț că bătălia a fost câștigată. Am fost anunțat săptămâna asta, în urma examenului cu substanța de contrast, că limfomul a dispărut.

Dar trebuie să continui tratamentul până la 13 iunie. Voi respecta acest protocol cu entuziasm. Vreau să-i mulțumesc soției mele pentru forța cu care m-a susținut și pentru că nu m-a lăsat să cad.

Curând voi face din nou ceea ce iubesc cel mai mult”, a scris Nuno Pinto pe Facebook.

Nuno Pinto (32 de ani) a evoluat în România timp de un an, între 2014 și 2015, la Astra Giurgiu. Acum, fundașul stânga face parte din lotul celor de la Vitoria Setubal

CITEȘTE ȘI:

Veste teribilă! Nuno Pinto, fost fotbalist în Liga 1, a primit un diagnostic cumplit la doar 32 de ani: are cancer!Singurele ţări din lume fără coronavirus. 21 de state au declarat că nu au niciun om infectat cu Covid-19

Libertatea

Comentarii (1)

spinoza  •  09 Martie 2019, 17:24

Sănătate și bafta Nuno!

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga World

Digi 3
Program TV complet

Liga 1