INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANUNȚ

Veste senzațională din Portugalia! Nuno Pinto, fostul jucător al Astrei, s-a vindecat de cancer

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 martie 2019 11:35

Nuno Pinto (32 de ani) a fost diagnosticat în urmă cu 3 luni cu cancer. În urma mai multor investigații, fotbalistului i-a fost descoperit un limfom, iar anunțul a fost făcut într-o conferință de presă.

Totuși, fotbalistul a primit azi o veste bună, pe care a ținut să o împărtășească cu cei care-l urmăresc pe rețelele de socializare.

„Cu multă emoție și bucurie vă anunț că bătălia a fost câștigată. Am fost anunțat săptămâna asta, în urma examenului cu substanța de contrast, că limfomul a dispărut.

Dar trebuie să continui tratamentul până la 13 iunie. Voi respecta acest protocol cu entuziasm. Vreau să-i mulțumesc soției mele pentru forța cu care m-a susținut și pentru că nu m-a lăsat să cad.

Curând voi face din nou ceea ce iubesc cel mai mult”, a scris Nuno Pinto pe Facebook.

Nuno Pinto (32 de ani) a evoluat în România timp de un an, între 2014 și 2015, la Astra Giurgiu. Acum, fundașul stânga face parte din lotul celor de la Vitoria Setubal

CITEȘTE ȘI:

Veste teribilă! Nuno Pinto, fost fotbalist în Liga 1, a primit un diagnostic cumplit la doar 32 de ani: are cancer!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
spinoza
spinoza  •  09 Martie 2019, 17:24

Sănătate și bafta Nuno!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează