INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Veste teribilă pentru Neymar! Starul lui PSG a aflat verdictul după accidentarea din weekend

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat marti, 27 februarie 2018 09:19

Neymar nu a suferit doar o entorsă puternică la glezna dreaptă, ci și o leziune la degetul mic. E aproape imposibil să mai fie recuperat pentru confruntarea cu Real Madrid, de pe 6 martie, din returul optimilor UEFA Champions League. În tur, spaniolii au câștigat cu 3-1.

UPDATE 14:00
Emery crede în minuni

Antrenorul Emery a sărit ca ars și contrazice verdictul: "N-are nevoie de intervenție chirurgicală și există o mică speranță să intre cu Real!". Un specialist îl avertizează: "Dacă face infiltrație și riscă, își poate rupe degetul și e out un an".

Știrea inițială:

Duminică, după accidentarea lui Neymar din meciul cu Marseille, 3-0, parizienii s-au gândit instantaneu la returul cu Real. Are doar o entorsă? Cât de gravă e? Va putea fi recuperat pentru meciul din 6 martie? Inițial, cu glezna umflată, nu putea fi făcută rezonanța magnetică. Luni seară însă, medicii au dat un prim verdict, care nu e deloc bun pentru PSG.

Atacantul de 222 de milioane a suferit o entorsă antero-externă. Numai această leziune l-ar îndepărta de revanșa împotriva madrilenilor. Dar Ney mai are ceva: o fisură la al cincilea metatarsian (degetul mic). Ar avea nevoie de minimum o lună de pauză. 

E imposibil să mai joace săptămâna viitoare. Cotidianul Marca a ieșit pe copertă cu acest subiect: "Neymar, aproape sigur scos din joc". 

"I-a spus arbitrului că vrea să-i facă rău"

Thiago Silva, căpitanul lui PSG, s-a plâns de Dimitri Payet după 3-0 cu Marseille. "E o rușine că Payet i-a spus arbitrului că vrea să-i facă rău lui Neymar. Nu despre asta e fotbalul", a declarat brazilianul. Payet, cel care l-a accidentat pe Ronaldo în finala Euro 2016, nu a fost vinovat însă pentru leziunea lui Neymar: atacantul paulista s-a lovit singur după un duel cu Bouna Sarr. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  27 Februarie 2018, 15:13
Postat de lapusneanul pe 27 Februarie 2018, 09:40

trebuie sa ma laud, am dat aceasta informatie in urma cu vreo 2 h..:) se fac angajari la voi ? hahahahaha...

daca ai terminat spiru dar ai ramas *** si esti de acord sa te angajezi langa randoom, tihi si stripper pe salariu minim si o diurna de 200g de branza pe zi...cred ca te angajeaza fara probleme.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lapusneanul
lapusneanul  •  27 Februarie 2018, 14:06
Postat de bodrin pe 27 Februarie 2018, 10:55

Dezastruos, Neymar e ranit la degetul mic de la un picior! Pe multi dintre noi, chestia asta de face probleme tot la degetul mic...

ce zici bre ? :)

bodrin
bodrin  •  27 Februarie 2018, 10:55

Dezastruos, Neymar e ranit la degetul mic de la un picior! Pe multi dintre noi, chestia asta de face probleme tot la degetul mic...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează