INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DIAGNOSTIC

Veste teribilă pentru unul dintre cei mai mari jucători și antrenori ai lumii!

Articol de GSP - Publicat joi, 22 octombrie 2015 10:28

Fostul mare jucător și antrenor al Barcelonei, Johan Cruyff, în vîrstă de 68 de ani, a primit o veste groaznică. Mundo Deportivo titrează că legendarul olandez a fost diagnosticat cu cancer la plămîni.

Publicația spaniolă, care citează postul de radio Rac1, susține că olandezul a fost diagnosticat cu această boală, marți, la Barcelona, el urmînd să facă mai multe teste pentru un diagnostic mai precis.

Cruyff și-a început cariera de jucător la Ajax Amsterdam, cu care a cîștigat trei Cupe Campionilor Europeni (1971, 1972, 1973), după care s-a transferat la FC Barcelona.

Ca antrenor, Johan Cruyff a pregătit-o pe FC Barcelona în perioada 1988 - 1996, cu care a cîștigat o Cupă a Campionilor, o Cupă a Cupelor, patru campionate ale Spaniei, trei Supercupe ale Spaniei, o Cupă a Spaniei și o Supercupă a Europei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
talpaiadului
talpaiadului  •  23 Octombrie 2015, 20:07
Postat de Mircea Albulescu pe 22 Octombrie 2015, 11:32

Sper ca nu reprezinti viitorul...

Albulescule, tu fumezi si in avatar, maine-poimaine te diagnosticheaza si pe tine, mai bine du-te si cumpara niste prosoape si niste arpacas, nu mai pierde vremea pe internet!

caminero
caminero  •  22 Octombrie 2015, 14:42

Uriaş jucător, dar se ştie că trăgea din ţigară la greu ... deci nu e chiar de mirare ce pătimeşte acum.

caminero
caminero  •  22 Octombrie 2015, 14:41
Postat de plischi pe 22 Octombrie 2015, 11:01

Noua Medicina Germana ne invata cum ca nu exista cancer. nu va vine sa crede. este vorba de o dereglare a sanatatii pe care medicina clasica o numeste cancer fiindca asa ne-am obisnuit cu definitia asta ce provoaca mai mult groaza decat grija de a incerca ceva pentru a te vindeca.

De ce, că aşa e politically correct?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close