INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Veste teribilă pentru Xavi! Ce urmează la Barcelona

Xavi, noul antrenor al Barcelonei, va avea un buget infim de transferuri în ianuarie: mai puțin de 10 milioane de euro!
Xavi, noul antrenor al Barcelonei, va avea un buget infim de transferuri în ianuarie: mai puțin de 10 milioane de euro!

Articol de GSP - Publicat joi, 11 noiembrie 2021 16:41 / Actualizat joi, 11 noiembrie 2021 17:53

Xavi, noul antrenor al Barcelonei, va avea un buget infim de transferuri în ianuarie: mai puțin de 10 milioane de euro!

Informațiile au fost dezvăluite de sursele ESPN. Din cauza pierderilor acumulate în ultimele două sezoane, La Liga a redus drastic plafonul de cheltuieli pentru Barcelona în actuala stagiune, de la peste 300 de milioane de euro (pentru, printre altele, transferuri și salarii) la doar 97 de milioane.

Buget infim de transferuri pentru Xavi la Barcelona

Demiterea lui Koeman și angajarea lui Xavi (cheltuieli aproximate, împreună, la 18 milioane de euro), plus alte plăți achitate de catalani recent, converg către un scenariu nefericit pentru noul tehnician, care va avea la dispoziție în iarnă mai puțin de 10 milioane.

După pierderea lui Aguero, indisponibil 3 luni, Xavi își dorește un nou atacant, mai ales că Dembele și Braithwaite au suferit accidentări în ultima vreme. Restricțiile financiare îl vor forța pe antrenor să aibă în vedere mutări low-cost sau împrumuturi. 

1,4 miliarde de euroe datoria brută a Barcelonei

Cu Xavi nu e de glumă! Reguli stricte la Barcelona

Xavi nu glumește. Antrenorul Barcelonei impune reguli dure pe „Camp Nou”. Amenzi, devreme acasă, fără călătorii în timpul sezonului și fără sporturi extreme.

Din prima zi ca antrenor al Barcelonei, Xavi i-a avertizat pe toți: "În primul rând, e important să avem reguli. După aceea, vom discuta despre valori, despre respect și atitudine. Nu voi fi dur, dar vom aplica reguli".

Unele din regulile sale au fost aflate de jurnaliștii spanioli.

  • Se vor da amenzi. Din 2014, după venirea lui Luis Enrique, pedepsele au fost înlăturate pe „Camp Nou", susține AS. De acum, vor fi aplicate din nou, ca pe vremea lui Pep Guardiola.
  • Cu 48 de ore înaintea unui meci, jucătorii nu mai pot ajunge târziu acasă.
  • Activitățile extrasportive vor fi controlate chiar de Xavi. Nimeni nu va mai putea face călătorii personale în timpul sezonului. Nici măcar scurte, ca Piqué, pentru afacerile sale.
  • Activitățile de risc interzise. "Adio, surf! Adio, biciclete electrice!", anunță Mundo Deportivo. Din nou, veteranul Piqué e vizat. Stoperul în vârstă de 34 de ani era văzut gonind cu o asemenea bicicletă rapidă.

Xavi a concediat doi membri din staff!

După sosirea lui Xavi, doi membri ai vechiului staff au fost demiși: Juanjo Brau, șeful fizioterapeuților, și preparatorul fizic Albert Roca. Și ei sunt considerați vinovați pentru cei 11 accidentați din lotul blaugrana.

3 milioane de euroeste salariul anual al lui Xavi Hernandez la Barcelona (contract până în 2024)

Xavi și noul staff de la Barcelona

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Raiola a „rupt-o” cu AC Milan » Căpitanul echipei l-a exclus de la negocieri + ce se întâmplă cu Ibrahimovic?

Ianis Hagi a ales! Unde vrea să joace după ce își încheie contractul cu Rangers: „Iubesc acest campionat!”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
flosud97
flosud97  •  11 Noiembrie 2021, 18:31

Cum Asa 3 milioane de euro annual are Xavi la Barca pai daca Era o legenda venea pe mult mai putin doar e clubul vietii lui, si Asta ça si Messi

dinamo100
dinamo100  •  11 Noiembrie 2021, 17:52

Sunt convins ca si Koeman avea reguli. Fara a minimaliza importanta unor astfel de reguli nu cred ca cele impuse de Xavi au ca rezultat schimbarea jocului echipei.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close