INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACCIDENTARE

Veste tristă pentru Eric de Oliveira » Brazilianul s-a accidentat foarte grav la ultimul meci al lui Al Ahli!

Articol de GSP - Publicat marti, 08 aprilie 2014 00:00 / Actualizat marti, 08 aprilie 2014 21:38

Al Ahli a învins-o pe teren propriu pe Al Ittifaq, scor 2-1, în ultimul minut, graţie autogolului lui Mohammed Al Rashed.

În urma acestui rezultat echipa lui Ioan Andone a retrogradat. Meciul a fost unul de tristă amintire nu doar pentru tehnicianul român, ci şi pentru Eric de Oliveira.

Fosta vedetă a celor de la Pandurii şi Gaz Metan s-a accidentat grav în minutul 69 al partidei şi va lipsi în următoarele 6 luni de pe gazon.

Brazilianul a aflat ieri în urma unui RMN că are ruptură la ligamentele încrucişate.

"Din păcate aşa este. Nu am fost lovit, pur şi simplu am călcat greşit şi mi-am dat seama imediat. Am cerut schimbarea.

Azi am aflat de la doctori că am ruptură la ligamentele încrucişate. Aproximativ 6 luni voi fi indisponibil, totuşi eu sper şi am încredere că mă voi reface mai repede", a spus Eric de Oliveira pentru GSP.RO.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
jiji_ssheepyard
jiji_ssheepyard  •  08 Aprilie 2014, 21:45

Sa-i lase la dracu dupa ce se recupereaza si sa incerce intoarcerea in Romania . Nu la Steaua ca mijlocul lor e full pana mai sta Tase zis "The Brain" si nu la Dinamo ca n-are cu ce, dar poate la Astra sau CFR (daca Paszkany se resusciteaza).

terminatorul3
terminatorul3  •  08 Aprilie 2014, 20:14

Nasol !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează