INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Vești bune pentru Benzema » Decizia luată de Curtea de Apel de la Versailles

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 august 2017 16:49

Arestat pe 5 noiembrie 2015, fiind acuzat de complicitate la tentativă de șantaj și participare la asociere criminală, Karim Benzema poate să respire.

Curtea de Apel din Versailles a confirmat hotărârea luată de tribunal pe 24 iulie: ridicarea totală a controlului judiciar asupra atacantului de al Real Madrid.

"E o veste excelentă, o mare satisfacție", a declarat Sylvain Cormier, avocatul lui Benzema. Jucătorul a fost suspectat că a încercat să-l șantajeze pe Valbuena, colegul său de "națională", cu o înregistrare video intimă.

În toamna lui 2015, "naționala" Franței a fost în mijlocul unui scandal de proporții. Benzema, golgeterul albaștrilor, a încercat să-l șantajeze pe Valbuena la centrul sportiv Clairefontaine. Să-l facă să plătească 150.000 de euro pentru a dispărea o casetă video XXX. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează