INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PROCES

Vești proaste pentru Cristiano Ronaldo la a 35-a aniversare: procesul în care e acuzat de viol ajunge la arbitraj civil!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 februarie 2020 16:51

Cristiano Ronaldo nu a primit veşti bune din SUA în ziua în care împlineşte 35 de ani. 

Procesul civil în care portughezul Cristiano Ronaldo este acuzat de viol de către Kathryn Mayorga va ajunge la arbitraj civil. Fostul model american contestă validitatea acordului de a păstra confidenţialitatea episodului din 2009, din Las Vegas, în schimbul sumei de 375.000 de dolari plătite de atacantul lui Juventus. 

Procurorul din Clark County (Nevada) a decis în iunie trecut că nu există probe suficiente pentru a-l condamna pe CR7 şi a clasat dosarul penal. Avocaţii lui Kathryn au depus o plângere pentru defăimare, ameninţare şi fraudă, invocând că era incapabilă să înţeleagă ceea ce a semnat, susţine Gazzetta dello Sport. 

CAZUL PE SCURT 

  • În toamna lui 2018, Kathryn Mayorga, o americancă de 34 de ani, l-a acuzat pe Cristiano Ronaldo de viol. Scandalul de notorietate a scos la iveală informații șocante despre acel caz. 
  • Mayorga acceptase inițial, la presiunile lui Ronaldo și ale avocaților săi, suma de 375.000 de dolari pentru a păstra tăcerea, dar a redeschis cazul în Las Vegas. 
  • Mayorga a ieșit atunci în presă cu declarații explicite despre acea noapte, în care reclamă scene abominabile, culminând cu un viol anal.„S-a așezat în genunchui și mi-a spus că în 99 la sută din cazuri este un băiat bun. Nu știu ce să zic despre celelalte 1 la sută”. Procesul intentat lui Ronaldo s-a sfârșit abrupt. 

Citește și: 

Abidal, chemat la raport! Francezul va fi, cel mai probabil, demis după confruntarea cu Messi

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
vlad.dracul.
vlad.dracul.  •  05 Februarie 2020, 18:15

https://www.youtube.com/watch?v=0wgstslohOw&t=

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close