INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PROBLEME

Vești proaste pentru Moți și Keșeru » "A suferit o accidentare horror și a fost operat de urgență la București!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 martie 2017 14:36

Vladislav Stoianov (29 de ani), portarul celor de la Ludogoreț și căpitanul echipei naționale al Bulgariei, s-a accidentat grav.

Evenimentul nefericit a avut loc marți la un antrenament înaintea partidei pe care Bulgaria o va juca în această seară contra reprezentantivei Olandei în preliminariile pentru Mondialul din Rusia 2018.

Accidentarea e una serioasă care-l va ține aproape 6-8 luni în afara terenului de fotbal: ruptură totală de tendon rotulian stâng! Acesta a fost adus de urgență în România, chiar la București, pentru a fi operat de urgență. Aceeași accidentare a suferit-o în carieră și Tom Brady, starul echipei New England Patriots și cel mai bun jucător al finalei Super Bowl din acest an, dar și baschetalistul Blake Griffin.

Intervenția a fost un succes și a avut loc ieri la o clinică privată din Capitală, fiind realizată de unul dintre cei mai buni medici ortopezi de la noi, Ion Bogdan Codorean. Acesta a tratat și operat în ultimii ani mai mulți jucători ai Stelei, dar și alți sportivi, printre care gimnastele Larisa Iordache și Cătălina Ponor, componente ale lotului olimpic de gimnastică al României.

La operația portarului Stoianov a asistat și fostul medic al Stelei, în prezent la Ludogoreț, Radu Paligora. Jucătorul are nevoie o perioadă de pauză, apoi va începe un program de recuperare pus la punct de stafful medical al campioanei Bulgariei.

vladislav stoianov

Bulgaria - Olanda se joacă în această seară la Sofia de la ora 21:45. Vecinii noștri sunt pe locul 4 cu 6 puncte într-o grupă de coșmar cu Franța (10 puncte), Olanda și Suedia (cu câte 7 puncte fiecare)

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează