INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Vestiar rupt! Jucătorii lui Bayern sunt pe baricade. Nemții le reproșează unor stranieri că nu se implică total

Articol de - Publicat vineri, 10 februarie 2017 00:00

Bayernul lui Pep Guardiola nu mai există. Nici pe teren, nici în vestiar.

Dacă tehnicianul catalan era mână forte, succesorul său, Carlo Ancelotti, e "Blândul Ben". Carletto vrea să fie prietenul jucătorilor, dar unii au interpretat greșit. Și asta se reflectă și-n implicarea în joc, marea problemă a munchenezilor în 2017, și în afara gazonului. Unde - scrie cotidianul Tageszeitung - atmosfera s-a deteriorat considerabil.

"Avem calitate. Lipsește sacrificiul"

"Știm ce trebuie îmbunătățit. Pe toate fronturile. Ce nu știm e de ce o parte a echipei nu vede care e problema", a comentat căpitanul Phillip Lahm, susținut și de Hummels, după meciul din Cupă cu VfL Wolfsburg (1-0). "Cealaltă parte a echipei" ar fi unii stranieri. Vidal, Coman, Sanches, Douglas Costa, cărora li se reproșează că iau lucrurile prea ușor și cred că partidele pot fi câștigate și cu 70 la sută efort. Aspect pe care și Ancelotti l-a scos în evidență: "Nu avem o problemă de calitate, ci de sacrificiu".

3mari ocazii pe meci, în medie, a avut Bayern în primele 4 confruntări ale anului. A înscris 6 goluri și a încasat 3

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează