INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

FOTO Viața de film a lui Jese Rodriguez » Se pregătește să devină tată a 5-a oară la doar 27 de ani! Și-a lăsat iubita pentru o fostă cu care a avut un scandal teribil

Aurah Ruiz // foto: aurah.ruiz @ Instagram +49   FOTO
Aurah Ruiz // foto: aurah.ruiz @ Instagram

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 noiembrie 2020 20:54 / Actualizat sambata, 28 noiembrie 2020 21:24

Jese Rodriguez (27 de ani), fotbalistul lui PSG, s-a despărțit de Janira Barm, cea care în decembrie 2019 i-a dăruit un fiu, al patrulea pentru Jese, și s-a întors la Aurah Ruiz, o fostă iubită alături de care are un băiat!

Jese Rodriguez nu se bucură de multe minute în tricoul lui PSG, dar duce o viață extrem de activă în afara terenului. În decembrie 2019, spaniolul devenea tată pentru a 4-a oară, după ce Janira Barm, supranumită „Barbie de Barcelona”, îi dăruise un băiat. 

Aceasta a rămas din nou însărcinată la mai puțin de un an distanță și se pregătește să aducă pe lume un nou copil, însă Jese a decis să o părăsească și s-a împăcat cu Aurah Ruiz, cea care i-a dăruit cel de-ai treilea copil și cu care a avut un scandal monstru! Răsfoiește mai jos o galerie foto spectaculoasă cu Aurah Ruiz:

+45 FOTO

Fotbalistul a fost jignit de Aurah, care l-a acuzat că nu plătește pensia alimentară corespunzătoare. „N-ai timp să-ți petreci o seară alături de copilul tău, însă ai tot timpul din lume pentru cluburi. Ești cea mai mare eroare a vieții mele. Alcoolul și țigările ți-au distrus cei trei neuroni pe care îi mai aveai. Le-a zis asistentelor că trebuie să plece pentru a prinde un avion, dar era la Shoko Madrid, în zona VIP, fumând, bând și făcând sex în toaletă. Ce tată bun!”, „tuna” Aurah în trecut.

Jese mai are doi fii din relația cu Melody Santana, Jese Jr. și Neizan, pe lângă fiul cu Aurah, Nyan, și cel cu Janira, botezat Kenai.

Vezi mai multe galerii foto:

GALERIE FOTO „Vi se pare atât de incitant?” » Sexy-avocata din Cluj, declarații incendiare: „Nu joc doar tenis, mai experimentez și alte activități pentru curajoși”

GALERIE FOTO Moldoveanca obsedată de fitness, pe care toți o compară cu Mădălina Ghenea: „E varianta îndrăzneață”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  28 Noiembrie 2020, 21:45

Trebuie sa se duca undeva milioanele lui

Vezi toate comentariile (1)
Comentează