INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACUZE

Victima lui Ronaldo, distrusă psihic: ”A vrut să se sinucidă! A abuzat de alcool!” + Ipoteză șocantă: portughezul ar fi putut fi închis pe viață!

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de - Publicat joi, 04 octombrie 2018 12:42

Avocații americani povestesc cât a suferit Kathryn Mayorga după ce a fost violată în 2009 de starul lusitan, vorbind și despre echipa de juriști plătită de Ronaldo pentru a obstrucționa investigația.

Presiunea crește în jurul lui Cristiano Ronaldo. Fostul fotomodel Kathryn Mayorga l-a dat în judecată, iar poliția americană a redeschis ancheta asupra violului din 2009.

Ieri, avocații americancei în vârstă de 34 de ani au vorbit într-o conferință de presă despre suferința prin care a trecut tânăra în ultimii nouă ani. "O depresie cumplită. A vrut să se sinucidă, a abuzat de alcool, relațiile personale au fost ruinate, nu și-a putut păstra locul de muncă. Iată efectele stresului post-traumatic", a declarat Leslie Mark Stovall, iar Larissa Drohobyczer l-a completat: "Kathryn era foarte fragilă emoțional când a venit la noi. Este într-o situație delicată".

Potrivit presei americane, Mayorga a lansat un proces civil la tribunalul din Las Vegas și îl acuză pe Ronaldo de viol, dar și de faptul că fotbalistul a angajat o întreagă echipă de juriști, numiți în dosar "aranjorii", pentru a obstrucționa investigația și a ajunge la o înțelegere financiară, păcălind victima și convingând-o să accepte 375.000 de dolari în schimbul tăcerii.

Portughezul a răspuns pe Twitter în acest scandal. "Resping ferm orice acuzație. Violul este o crimă abominabilă care se opune felului în care sunt eu și lucrurilor în care cred. Sunt împăcat, aștept în liniște rezultatele acestei anchete.

"Acest individ, care e atât de faimos și atât de sexy, e un ratat. Un mizerabil"
Kathryn Mayorga, victima lui Ronaldo, pentru Der Spiegel

"Risca închisoarea pe viață"

The Sun a aflat că, printre documentele depuse la dosar de avocații lui Kathryn, se află și declarația apărătorilor lui Ronaldo, după acordul din 2009.

"Am obținut o înțelegere incredibil de favorabilă. În cazul în care Kathryn Mayorga ar fi solicitat un caz penal, Cristiano Ronaldo risca întemnițarea pe viață pentru agresiune sexuală".

Vezi și: Noi probleme pentru Cristiano Ronaldo! Decizia poliției în cazul acuzației de viol

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
1800820806863057
George Ramirez  •  04 Octombrie 2018, 23:01

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ucluj2011
ucluj2011  •  04 Octombrie 2018, 16:19

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

caminero
caminero  •  04 Octombrie 2018, 15:26
Postat de caminero pe 04 Octombrie 2018, 15:25

Grețoase mai sînt *** astea de tip #MeToo.

Și prin asta mă refer la tanti *** aia, nu la Ronaldo.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close