INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LAZIO

Victor Becali: "Lazio vrea să împrumute câţiva jucători în România". Cine crezi că ajunge în Liga I?

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 februarie 2010 00:00

Agentul FIFA Victor Becali a declarat că gruparea Lazio Roma vrea să împrumute câţiva jucători în România, printre aceştia numărându-se atacantul nigerian Stephen Makinwa (26 de ani), informează site-ul cittaceleste.it.

"Am discutat cu Lotito în urmă cu trei zile şi mi-a spus că ar vrea să cedeze unii jucători în România, sub formă de împrumut. Nu a menţionat numele lui Mobido Diakite, dar mi-a vorbit de Makinwa", a spus Becali.

Potrivit site-ului italian, Becali a confirmat astfel interesul grupării FC Timişoara pentru jucătorul nigerian, care a fost oferit de Lazio şi în Polonia.

Victor Becali a vorbit şi despre jucătorul român la echipei Lazio, Ştefan Radu, despre care a spus că încă nu a negociat o prelungire a contractului. "Încă nu avem o întâlnire în program cu Lotito, pentru negocierea prelungirii. Ştefan Radu este foarte mulţumit la Lazio, joacă mereu şi o face bine. Preocuparea sa cea mai importantă este aceea de a salva echipa de la retrogradare. Despre contract vom discuta apoi", a explicat impresarul.

Becali a spus că nu a fost contactat de alte grupări pentru Radu. "Radu este foarte bine la Roma", a adăugat el.

Mediafax

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ronaldo666
ronaldo666  •  26 Februarie 2010, 15:37

poi au fost oferte de la dinamo sau cfr pt jucatorul acesta dar cik a refuzat...poate vrea la ceahlau sau la bistrita:))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează