INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Momente cumplite trăite de familia unui star de la Manchester United: hoții i-au spart casa în timpului meciului cu Brentford! Soția și copiii erau înăuntru

Manchester united// Foto- IMAGO / Colorsport
Manchester united// Foto- IMAGO / Colorsport

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 ianuarie 2022 18:28 / Actualizat vineri, 21 ianuarie 2022 18:42

Familia lui Victor Lindelof (27 de ani) a trăit o traumă în toată regula! Hoții i-au spart casa starului suedez în timpul meciului dintre Brentford și Manchester United, scor 1-3, din etapa #17 a Premier League.

Soția fundașului, Maja Lindelof, a dezvăluit vestea pe contul ei de Instagram și a povestit cele întâmplate.

„Torrent, ca Hagi!” » Înfrângerile în serie și transferurile lui Moruțan și Cicâldău produc revoltă la Galatasaray
GALATASARAY
„Torrent, ca Hagi!” » Înfrângerile în serie și transferurile lui Moruțan și Cicâldău produc revoltă la Galatasaray

Momente cumplite trăite de familia lui Victor Lindelof

Eram singură acasă împreună cu ambii copii, dar am reușit să ne ascundem într-o cameră înainte ca hoții să intre în casă. Suntem în regulă acum, dar evident că a fost un moment foarte traumatizant și înfricoșător atât pentru mine, cât și pentru copiii noștri.

În momentul de față suntem în Suedia și petrecem timp liber cu familiile noastre”, a fost mesajul postat de soția lui Victor Lindelof.

În timpul jafului, Lindelof se afla pe terenul de fotbal, unde a fost integralist în victoria „diavolilor roșii” în deplasarea de la Brentford (3-1).

Rangnick: „Lindelof nu va face parte din lot pentru următorul meci”

Victor Lindelof va beneficia de câteva zile libere din partea staff-ului tehnic, iar clubul a confirmat deja că fundașul nu va face parte din lot pentru meciul cu West Ham.

„Am vorbit cu Victor (n.r.- Lindelof) în avion, la întoarcerea spre Manchester. Mi-a spus ce s-a întâmplat, că a fost un eveniment traumatizant, mai ales pentru soția și fiul lui de trei ani.

Mi-a transmis că are nevoie să meargă acasă câteva zile, fiindcă vrea să fie alături de soție și de familie, lucru pe care îl înțeleg pe deplin, fiind și eu sunt tată și am doi copii. Am convenit că el să nu facă parte din lot pentru următorul meci”, a transmis Ralf Rangnick, managerul lui United, potrivit The Sun.

Cancelo de la Manchester City, atacat și el de hoți

Nu este primul incident de acest fel! În luna decembrie din anul 2021, Joao Cancelo (27 de ani), fundașul lui Manchester City, a fost agresat în timpul unei spargeri la domiciliul său. Portughezul era împreună cu familia.

Cancelo a povestit totul pe contul personal de Instagram: „Din păcate, am fost agresat de patru lași care m-au rănit și au încercat să-mi rănească și familia. Cel mai important e că suntem toți în regulă. Atunci când opui rezistență, așa se întâmplă. Nu știu cum există astfel de oameni răi! Voi depăși acest obstacol însă, cum le-am depășit și pe celelalte”.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Hristo Stoichkov a dat de pământ cu Ousmane Dembele: „Pe vremea mea, tu nici măcar nu mi-ai fi curățat ghetele”

Abia refăcut după o accidentare, Ansu Fati a suferit o recidivă în meciul de Cupă » Cât va lipsi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
leu.mr
leu.mr  •  21 Ianuarie 2022, 18:51

Voi va credeti in Evul mediu ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close