INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Arabia Saudită se mai și refuză! Victor Osimhen dezvăluie motivul pentru care a rămas în Serie A

Victor Osimhen este foarte  atașat de Napoli // Foto: Imago Images
Victor Osimhen este foarte atașat de Napoli // Foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 13 noiembrie 2023 17:41 / Actualizat luni, 13 noiembrie 2023 18:25

Victor Osimhen (24 de ani) a mărturisit, într-un podcast cu John Obi Mikel, de ce n-a plecat să joace în liga de elită saudită. „A fost dur de tot să declin ofertele. Banii aceia mi-ar fi schimbat viața, dar am decis să continui la Napoli. Vreau să joc în Europa!”

A cucerit scudetto cu Napoli și n-a plecat. A primit mai multe oferte din Arabia Saudită, însă a decis în vară să rămână la clubul patronat de Aurelio De Laurentiis. Victor Osimhen, care i-a lipsit mult lui Rudi Garcia, având o accidentare și unele probleme personale, a explicat, într-o discuție la podcastul lui John Obi Mikel, fostul mare internațional nigerian, de ce nu a dat curs propunerilor nemaipomenite ale șeicilor:

„Ceea ce s-a scris în presă este adevărat. Trebuie să fiu sincer, nu m-am gândit niciun moment să plec vara trecută. Asta pentru că Napoli dorea să mă păstreze. Dar când a venit oferta din Arabia Saudită, una enormă, a fost foarte greu să o refuz. Am vorbit cu cei de la Napoli și am decis să continui”.

Împăcarea cu Napoli » Victor Osimhen a închis conflictul: „Este casa mea, toate acuzațiile apărute sunt false!”
Serie A
Împăcarea cu Napoli » Victor Osimhen a închis conflictul: „Este casa mea, toate acuzațiile apărute sunt false!”

Osimhen: „A fost o decizie enorm de grea”

Golgheterul Seriei A din ediția trecută a Serie A, cu 26 de reușite, a povestit ceea ce a trăit în ultimele zile din mercato estival: „A fost nebunie... Cu cât spuneam nu cu atât creșteau oferta economică. Acei bani mi-ar fi schimbat viața, ei nu s-au resemnat deloc că nu accept, nu au renunțat. Dar eu am spus ferm, nu băieți, eu rămân aici. Dacă vreau să continui să joc în Europa? Sunt foarte sigur. 

Am avut o grămadă de discuții în august, pentru mine a fost de luat o decizie enormă. Am vorbit cu cei de la Napoli și am hotărât împreună să o refuzăm. Nu voiam ca lumea să creadă că eu doresc să mă transfer. Consider că a fost o decizie pozitivă pentru cariera mea. Nu joc fotbal numai pentru bani, contează și altele”.

Nu am o echipă favorită în Premier League, dar am două tricouri, ale lui Chelsea și Manchester United. Mulți dintre prietenii mei țin cu Chelsea, un pic mai puțin Manchester United. Premier League e foarte apreciat de către fotbaliștii africani 

- Victor Osimhen, atacant nigerian

80de goluri au fost influențate de Victor Osimhen în toate competițiile la Napoli. În 111 meciuri, atacantul nigerian are 65 de goluri și 15 assisturi

Citește și:

Erling Haaland, golgheterul total, a comentat amuzat: „Am înscris primul gol cu «ouăle», e o nouă bornă pentru mine
ANGLIA
Erling Haaland, golgheterul total, a comentat amuzat: „Am înscris primul gol cu «ouăle», e o nouă bornă pentru mine" + Încă un gol și mai bate un record!
Roberto De Zerbi, atac fulminant împotriva arbitrilor din Anglia: „Nu-mi plac 80 la sută dintre ei. Singura țară unde nu ești sigur că decizia e bună”
ANGLIA
Roberto De Zerbi, atac fulminant împotriva arbitrilor din Anglia: „Nu-mi plac 80 la sută dintre ei. Singura țară unde nu ești sigur că decizia e bună”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
muzzi1
muzzi1  •  14 Noiembrie 2023, 09:21

normal ca a zis nu! sauditii au venit prea devreme, sa-l caute peste vreo 10 ani! atunci pleaca pe bani multi, cand mai au 2-3 ani de jucat!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează