INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  HAOS LA FINALA CUPEI POLONIEI

VIDEO // 5.000 de huligani din Varşovia au invadat gazonul la finala Cupei Poloniei, ciocnindu-se cu forţele de ordine!

Huliganii au intrat pe teren in Polonia
Huliganii au intrat pe teren in Polonia

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 mai 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 04 mai 2011 20:19

Finala Cupei Poloniei, cîştigată de Legia Varşovia în faţa celor de la Lech Poznan, cu 5-4 (1-1) la penalty-uri, a fost marcată de intervenţia pe teren a huliganilor care au devastat stadionul Zdzislawa Krzyskowiaka. Fanii au invadat gazonul la finalul meciului, au atacat fotografii şi reprezentanţii presei înainte ca Poliţia să intervină cu un tun de apă.

Injac a deschis scorul pentru Lech în minutul 29, în timp ce Manu a egalat cu 23 de minute înainte de finalul partiei. Arbitrul Pawel Gil a fost nevoit să arate nu mai puţin de 10 cartonaşe galbene pentru a calma spiritele celor 22 de jucători.

În momentul în care Legia a marcat golul care i-a adus trofeul, aproape 5000 de fani din Varşovia au invadat terenul, îmbrăţişîndu-i pe jucători. Aproximativ 2 minute a durat pînă cînd Poliţia a intervenit pentru a-i readuce pe suporteri în tribune.

Polonia a fost deja criticată de oficialii UEFA din cauza huliganismului, care distruge imaginea ţării. Guvernul polonez a anunţat că va pune în practică noi legi care să combată violenţa de pe stadioane.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
ultraviola992
ultraviola992  •  04 Mai 2011, 22:51

Ii vrei la Steaua?

inima_de_caine
inima_de_caine  •  04 Mai 2011, 21:45

Nişte descreieraţi! Când vezi unde s-a ajuns cu aşa-zisul "fenomen ultras", îţi vine să desfiinţezi pur şi simplu fotbalul!

raul4steaua
raul4steaua  •  04 Mai 2011, 20:34

valeu ce era acolo de fani

Vezi toate comentariile (3)
Comentează