INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AJAX - SPARTA 2-0

VIDEO A trișat și s-a făcut de rușine » Gest nesportiv comis de un fundaș de la Ajax: ”A fost amuzant”

Veltman îi face semn adversarului să se oprească și apoi țâșnește pe lângă el
Veltman îi face semn adversarului să se oprească și apoi țâșnește pe lângă el

Articol de GSP - Publicat marti, 14 februarie 2017 00:00

Fundașul lui Ajax, Veltman, a profitat de accidentarea unui coechipier pentru a-și păcăli adversarul direct: ”Colegii mi-au zis că mă băteau dacă le făceam lor așa ceva”.

Joel Veltman și-a cerut ieri scuze. Public. Dar gestul său din meciul cu Sparta Rotterdam (2-0) va rămâne în istorie drept unul profund nesportiv.

În debutul reprizei secunde, văzându-și un coechipier căzut la pământ, apărătorul lui Ajax i-a dat de înțeles adversarului direct, Ivan Calero, că vrea să se oprească pentru a permite intrarea medicului.

Iar când acesta și-a întors privirea de la el, Veltman a sprintat cu balonul la picior și, ajuns în marginea careului, a centrat în fața porții oaspeților.

"A fost amuzant"

Faza a rămas fără urmări pe tabelă. Dar la final, trișorul s-a mai acoperit o dată de rușine. "Consider că am fost inteligent. Bertrand Traore era căzut pe gazon și m-am gândit să folosesc asta în favoarea mea. Știu că nu se câștigă premii pentru așa ceva, dar mai mult decât un truc n-a fost. Chiar unul amuzant", s-a lăudat Veltman în fața jurnaliștilor, dezvăluind și reacțiile vestiarului: "Colegii mi-au zis că mă băteau dacă le făceam lor asta".

"Îmi pare rău pentru ce i-am făcut lui Calero. Nu e fair-play. Îmi cer scuze inclusiv pentru  declarațiile de la final"
Joel Veltman, fundaș Ajax

"N-am ce-i reproșa lui Veltman. De vină e Calero. Trebuia să se oprească doar dacă auzea fluierul arbitrului"
Michel Breuer, căpitan Sparta

"Veltman l-a prostit pe Calero. Într-adevăr, foarte sportiv gestul lui, ce să zic?"
Alex Pastoor, antrenor Sparta

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează