INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INEDIT

VIDEO Abilități ascunse » De ce e Miralem Pjanic fotbalistul care se înțelege cu toată lumea

Articol de - Publicat duminica, 17 mai 2015 13:00

Miralem Pjanic este unul dintre oamenii de bază ai celor de la AS Roma. Mijlocașul de origine bosniacă impresionează și în afara terenului. Și nu ne referim deloc la aspectul fizic, ci la abilitatea sa de a vorbi limbi străine.

Jucătorul vorbește fluent nu mai puțin de șase limbi! Și a demonstrat-o la interviuri.

Prima limbă este bosniaca, țară de origine a mijlocașului. Cum familia sa a fost nevoită să părăsească Bosnia din cauza războiului și să se mute în Luxemburg, Miralem a învățat și limba micuțului stat. Tot în perioada petrecută în Luxemburg a fost nevoit să învețe și germană, limba străină care se preda în școli.

Pjanic joacă de cinci sezoane la AS Roma, așa că a învățat și limba italiană. Cum înainte de a ajunge în Italia, bosniacul a jucat pentru Lyon, n-a ratat ocazia de a învăța și limba franceză. Și ca bonus, vorbește fluent și limba engleză...pentru că e normal.

Dacă nu ne credeți pe cuvînt, vă lăsăm un VIDEO în care mijlocașul vorbește în toate cele șase limbi :D

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close