INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EURO U21/ ITALIA - GERMANIA 1-0

VIDEO Acuze de blat la EURO U21 » Premierul unei țări a trimis scrisoare către UEFA: "O farsă! Comportament nedemn"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 27 iunie 2017 09:44

Robert Fico, premierul Slovaciei, a trimis o scrisoare președintelui UEFA, Aleksander Ceferin, prin care-i solicită să ancheteze meciul Italia - Germania 1-0, de la EURO U21 considerându-l o "farsă orchestrată de jucătorii ambelor echipe, un meci trucat de comportamentul nedemn al acestora".

Slovacii nu pot accepta că au ratat calificarea în semifinale, terminând pe al doilea cel mai bun loc secund în grupe, în spatele Germaniei, la doar un gol diferență. Și suspectează o înțelegere tacită în teren între italieni și nemți la Cracovia, 1-0 pentru azzurrini, care au terminat primii în grupa C.

După selecționerul Pavel Hapal, ce a acuzat "meciul rușinos și lipsit de fair-play", cazul a ajuns un subiect de stat, intervenind premierul țării!

"Totul a fost jenant. Am încredere că UEFA va deschide o anchetă și va schimba regulamentul, pentru a nu mai fi favorizate astfel de acorduri nedrepte. Meciul a fost grav trucat, prin comportamentul nedemn al Italiei și Germaniei. O farsă orchestrată de jucătorii ambelor echipe, pentru a se califica împreună în semifinalele Euro U21", a spus Robert Fico, care i-a trimis o scrisoare lui Darko Ceferin.

Vezi aici rezumatul meciului Italia - Germania 1-0

"Ceea ce au făcut Italia - Germania a fost rușinos pentru fotbal. Cu tot respectul pentru Spania și Anglia, s-a terminat acest turneu pentru mine. Nu mă mai uit la nicio partidă"
Pavel Hapal, selecționer Slovacia U21

"E ridicol. Cred că nu au văzut meciul și au aruncat acele vorbe la nervi. Îmi doresc ca UEFA să-l suspende pe selecționerul slovac, nu trebuia să-și permită astfel de acuzații"
Luigi Di Biagio, selecționer Italia U21

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
gizeh
gizeh  •  27 Iunie 2017, 11:29

*** Numai căRobert Fico e premierul Slovaciei! ... dar pt. gsp nu e nici o diferență!

gizeh
gizeh  •  27 Iunie 2017, 11:25

"Robert Fico, premierul Sloveniei, a trimis o scrisoare președintelui UEFA, Aleksander Ceferin" ... sloven și el. :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează