INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

VIDEO Adriano, concediat deoarece n-a vrut să se urce pe cîntar

De cînd a sosit la Corinthians, Adriano a tot luat proporții
De cînd a sosit la Corinthians, Adriano a tot luat proporții

Articol de GSP - Publicat marti, 13 martie 2012 00:00 / Actualizat marti, 13 martie 2012 11:21

Corinthians a anunţat rezilierea contractului cu Adriano. Acordul expira în iunie, dar conducerea clubului brazilian a anticipat despărţirea fiind exasperată de prea multele derapaje ale atacantului de 30 de ani.

Dacă desele escapade nocturne i-au fost trecute aproape mereu cu vederea, Adriano nu a fost iertat în special pentru faptul că s-a îngrăşat, dar nu a făcut mai nimic ca să dea surplusul de kilograme jos. Paharul s-a umplut sîmbătă. Conştient că e supraponderal, Adriano nu a vrut să se urce pe cîntar, aşa cum se procedează la Corinthians după fiecare şedinţă de pregătire.

Vezi jos ultimul gol marcat de Adriano, luna trecută.

Antrenorul Tite s-a enervat şi l-a scos din lotul pentru partida cu Guarani (1-1). Furia i-a devenit şi mai mare după meci, cînd jucătorul i-a cerut să-i dea liber duminică. ”Aşa nu se mai poate. Dacă vrea să fie liber, atunci să fie liber de tot”, a sărit în sus tehnicianul brazilian. El s-a plîns şefilor, iar aceştia au luat măsuri.

În 11 luni şi jumătate, Adriano nu a disputat decît 8 meciuri la Corinthians, înscriind de două ori. În rest, a bifat accidentări, scandaluri şi sancţiuni disciplinare.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
xstream
xstream  •  13 Martie 2012, 15:18

:)) dar ce micut a ajuns.. pacat de el, era unul din preferatii mei de pe vremea cand juca la inter

ak47_killer
ak47_killer  •  13 Martie 2012, 12:46
Postat de lukasoil3 pe 13 Martie 2012, 12:28

asta s-a nascut talent...si o sa moara PUTOARE!

asta a jucat pe la inter si era pricipalul om al lor vreo 3 ani la rind si tu zici ca o sa moara putoare pai daca ei toti jucatorii romini doar chivu a mai jucat la inter si acolo nici un caz nu e vazut ca jucator chee cum era adriano

lukasoil3
lukasoil3  •  13 Martie 2012, 12:28

asta s-a nascut talent...si o sa moara PUTOARE!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează