INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  WEST BROMWICH - MAN. CITY 0-4

VIDEO AG 7 » Aguero a aruncat-o în aer pe WBA, iar City a ieșit din pasa neagră, scor 4-0

Aguero, în negru, reia pentru 2-0
Aguero, în negru, reia pentru 2-0

Articol de - Publicat duminica, 30 octombrie 2016 00:00

Aguero a aruncat-o în aer pe WBA cu două ”grenade” în prima repriză. Golurile sale 6 și 7 în Premier 2016-2017. Plus assistul la prima dintre cele două reușite ale lui Gundogan.

Man. City a ieșit ieri din pasa neagră pe care a traversat-o în ultima perioadă. În sfârșit, victorie! 4-0 în deplasare cu West Bromwich, după 6 tentative nereușite în toate competițiile, printre care un 0-4 cu Barcelona, în Ligă, și un 0-1 cu Man. United, miercuri, în Cupa Ligii Angliei. Eroul zilei, Sergio Aguero!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Atacantul argentinian și-a regăsit forma de altădată, tot la capătul a 6 meciuri "pe sec". Golgeterul lui City a lămurit relativ repede problema învingătoarei pe "The Howthrons".

Mai întâi, servit de Gundogan, l-a învins pe portarul Foster cu o "diagonală" (19). Iar 9 minute mai târziu, a prins un șut formidabil de la marginea careului și balonul s-a oprit în vinclul drept al porții lui WBA: 0-2.

Cu punctele în buzunar încă de la pauză, "cetățenii" au controlat jocul și în partea secundă. Și-a venit minutul 79, când argentinianul i-a întors serviciul lui Gundogan, care avea să stabilească și scorul final în ultimele secunde: 0-4. Și City își păstrează fotoliul de lider. La golaveraj!

13goluri are Aguero în 13 meciuri jucate în acest sezon, în toate competițiile

SUNDERLAND - ARSENAL 1-4: Trei goluri împotriva arbitrului

"Centralul" Atkinson i-a întins o mână lui Sunderland, la scorul de 1-0 pentru Arsenal (64). El le-a refuzat un penalty clar oaspeților, la un fault al lui Djilobodji asupra lui Sanchez. La faza imediat următoare, în celălalt careu, a arătat însă punctul cu var.

Corect. Iar Defoe a restabilit egalitatea pe tabelă: 1-1. Tunarii n-au acuzat însă șocul și în intervalul a 7 minute (71-78), Giroud, de două ori, și Sanchez au stabilit scorul final: 1-4. Al 14-lea meci fără eșec al lui Arsenal în toate competițiile sezonului. z

MAN. UNITED - BURNLEY 0-0: 36 de șuturi, niciun gol!

Părea că Man. United s-a înscris pe un trend ascendent după victoria în fața lui City (1-0), din Cupa Ligii. Însă a venit meciul cu Burnley și dezamăgirea a reapărut pe fețele fanilor. "Diavolii" au expediat 36 de șuturi, dintre care 11 cadrate.

Dar au avut în portarul Tom Heaton un adversar de netrecut. Și când el a fost bătut s-au opus bara și transversala! Cu Mourinho expediat în tribună la pauză, United putea sfârși chiar rău, dacă oaspeții profitau de superioritatea pe care au avut-o din minutul 68, după eliminarea lui Herrera.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează