INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANDORRA - ŢARA GALILOR 1-2

VIDEO Alergici la "sintetic" » Gareth Bale s-a plîns de gazonul sintetic din Andorra

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 septembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 10 septembrie 2014 14:16

Cu "galacticul" Gareth Bale pe teren, Ţara Galilor s-a chinuit în meciul din preliminariile CE 2016, pe terenul cu gazon sintetic din Andorra.

Ţara Galilor a învins Andorra chinuit, cu 2-1. Jucătorul lui Real Madrid, Gareth Bale, a înscris ambele goluri pentru galezi, golul victoriei venind destul de tîrziu, în minutul 81, după o lovitură liberă.

"A fost de departe cel mai prost teren pe care am jucat. Nici nu pot să descriu cît de prost, denivelat şi dur a fost gazonul sintetic. Cel mai important este că am reuşit să luăm toate cele trei puncte.

Altor echipe le va fi greu să joace aici. Noi trebuie să ne calificăm şi din păcate asta înseamnă că trebuie să venim să jucăm şi pe astfel de terenuri", a declarat Gareth Bale.

VEZI VIDEO:

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close