INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA - OLANDA 0-3

VIDEO Alertă portocalie » Portugalia, campioana Europei distrusă într-o repriză de o echipă necalificată la CM! 

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat marti, 27 martie 2018 09:53

Portugalia a pierdut clar amicalul cu Olanda 0-3. Portugalia - Olanda 0-3. 
Ronaldo nu i-a mai putut salva pe lusitani, fiind înlocuit în repriza a doua, după ”roșul” lui Cancelo. Defensiva, făcută franjuri de batavi, e acuzată pentru cel mai sever eșec din era Fernando Santos.

Când Ronaldo nu dă gol, aproape mereu Portugalia suferă. Iar când defensiva e atât de vulnerabilă, Olanda s-a distrat cu campioana Europei, 3-0 la Geneva. "Comportamentul global al apărării noastre n-a corespuns matricei de joc", a recunoscut selecționerul Fernando Santos, aflat la cel mai sever eșec la cârma lusitanilor.

Depay, Babel și Van Dijk au profitat din plin de toate greșelile, ezitările și experimentele făcute de adversari în prima repriză, Oranje (lăsată în afara CM de Suedia) izbutind prima victorie cu Ronald Koeman la timonă.

Vezi AICI video cu rezumatul meciului

Penalty refuzat și cu VAR!

Cristiano a avut însă două ocazii, s-a văitat pentru un penalty refuzat și cu VAR de arbitrul Buquet și apoi s-a certat destul cu colegii, care nu l-au sprijinit îndeajuns. Și a fost scos în minutul 68, puțin după ce Cancelo primise al doilea "galben".

Parcă portughezii s-au ferit să marcheze luni la Geneva al 1000-lea gol din istoria "naționalei"! În schimb, putea rotunji Olanda la 4-0, însă Van de Beek l-a țintit pe portarul Anthony Lopes. A fost, totodată, întâiul triumf al "Portocalei Mecanice" într-un amical cu Portugalia, după 2 eșecuri și 3 egaluri. 

14 meciuri fără înfrângere era seria Portugaliei ruptă luni, la Geneva. Precedentul eșec, acum un an, 2-3 cu Suedia acasă, tot în amical

"Sunt stupefiat de acest rezultat contra campioanei Europei. Am jucat aproape perfect, am fost disciplinați și am avut multă încredere, nelăsând Portugalia să-și creeze ocazii" Ronald Koeman, selecționer Olanda

A debutat Kluivert jr!

La 3-0, Ronald Koeman i-a oferit șansa de a bifa primul meci pentru Oranje lui Justin Kluivert, intrat în locul lui Depay în minutul 78. Atacantul lui Ajax nu l-a depășit însă în precocitate pe celebrul său tată, Patrick, 18 ani și 325 de zile juniorul, cu 187 de zile mai multe decât fostul golgeter batav. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  27 Martie 2018, 13:49

Ronaldo si Messi, Noncampionii. Mai e una, care se crede no 1 intr-un alt sport, desi e Noncampioana absoluta. Astia doi, si daca pun mana de la mana, tot nu vor aduna cate titluri de campion mondial are inegalabilul Il Rey, adevaratul Zeu al acestui sport, PELE !

paiazze
paiazze  •  27 Martie 2018, 13:32

Portugalia e probabil cea mai slaba campioana europeana din ultimii 50 de ani.

onduku
onduku  •  27 Martie 2018, 13:20

Poate inferioara, astia le-au dat 3 in repriza I. Dar oare DE CE NU AU SCRIS JURNALISTII ROMANI CA PORTUGALIA A DISTRUS OLANDA, CA TITLU?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează