INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ESPANYOL BARCELONA

VIDEO Alvaro Gonzalez vs. Messi: "Chiar crezi că vreau să te accidentez?" » Răspunsul argentinianului l-a surprins

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 ianuarie 2016 10:13

Lionel Messi și Alvaro Gonzalez au avut ceva de împărțit la meciul retur din Cupa Regelui Spaniei. Căpitanul lui Espanyol a povestit tot dialogul pe care l-a avut cu starul Barcelonei.

Jucătorii lui Costel Gâlcă nu i-au menajat deloc pe adversari, iar de-a lungul partidei au existat mai multe momente tensionate.

"Leo mi-a reproșat anumite, eu aveam altele să-i reproșez. L-am întrebat dacă el crede că vreau să-l accidentez, mi-a răspuns că da. Mi-a zis că sînt slab, iar eu i-am zis că e pitic. Fiecare avea dreptate, am început să rîdem și lucrurile s-au oprit aici.

Nu e cazul să facem mare caz de ce s-a întîmplat. Ce se petrece pe teren rămîne acolo și asta e. Partea cea mai bună a acestor derby-uri este rivalitatea sănătoasă pe care o avem", a spus Gonzalez conform sport.es.

Barcelona a eliminat-o pe Espanyol după 4-1 în tur și 2-0 în retur și va juca în sferturi contra lui Athletic Bilbao.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
700965866674997
Lucian Dumitrescu  •  17 Ianuarie 2016, 11:07

CE NU INTELEG FOTBALISTI E CAZUL LUI NESU NU VREI SA L ACCIDENTEZI DAR NU POTI STII CE SE POATE INTAMPLA NICI PE NESU NU A VRUT DAR VEDETI CE S A INTAMPLAT GANDITI VA CE SE PUTEA INTAMPLA CAND PORTARUL LA CALCAT PE MESSI OARE VOI CHIAR NU REALIZATI CA PUTETI SA VA NENOROCITI PE VIATA

Vezi toate comentariile (1)
Comentează