INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CELTIC GLASGOW

VIDEO Antrenorul lui Celtic s-a săturat de telefonul unui jurnalist. Aşa că a răspuns el. De două ori :D

Neil Lennon
Neil Lennon

Articol de - Publicat marti, 22 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 22 ianuarie 2013 15:49

Neil Lennon (41 ani), fostul fotbalist şi actualul antrenor al lui Celtic Glasgow, a stîrnit amuzamentul tuturor jurnaliştilor la ultima sa conferinţă de presă.

Antrenorul nu a putut să ignore telefonul unui jurnalist, care suna de zor şi continua să îi întrerupă discursul, aşa că Lennon a făcut pe secretera.

La capătul celălalt se afla nevasta jurnalistului care voia să afle ce se întamplă cu soţul ei. Primul telefon a fost foarte scurt, femeia a închis imediat ce şi-a dat seama că la telefon nu era soţul ei.

Aceasta a revenit cu încă un telefon peste aproximativ un minut, moment în care Neil Lennon, spre amuzamentul tuturor din sală, a rugat-o politicos să nu îi mai deranjeze interviul.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (6)
alynpana
alynpana  •  23 Ianuarie 2013, 01:19

...Doamne...!!! Càt de frumos ar fii sportul daca macar 20% dinpersonaje ar fii ca baiatul asta...extraordinar...am ras pana la lacrimi si cred ca aceasta faza ar trebuii sa fie difuzata pe posturile de televiziune din intraga lume pentru a amintii de armonia ce trebuie sa existe in sportul mondial...nu conteaza ca e box,fotbal,tenis sau orice sport...veselia si rivalitatea din sport ar trebuii sa paseasca impreuna prin vâltoarea vietii si sa dovedeasca adevaratul scop al acestui fenomen. Bravo Neil...azi le-ai dat o lectie multora...alteratii ca Mourinho,Pishurca,alcolisti ca Sumudica si Cartu,frustratii ca Ilie Stan si MM,sau ofticati ca Regheton si Hizo...luati exemplu EXPIRATIILOR...

zagna
zagna  •  22 Ianuarie 2013, 18:47

surprinzator, nu s-a suparat si a glumit ! ii vedeti pe hizo,andone, stan, si alti "constipati" din liga 1 procedand asa haios?

imperator
imperator  •  22 Ianuarie 2013, 17:30

Tare de tot faza ! :)))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează