INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS - INTER 1-0

VIDEO Antrenorul lui Inter dă vina pe arbitru pentru eșecul cu Juventus: ”Ni s-au refuzat două penalty-uri”

Pe aici nu se trece! Fundașii lui Juve l-au prins pe Icardi ca într-o menghină // Foto: Reuters
Pe aici nu se trece! Fundașii lui Juve l-au prins pe Icardi ca într-o menghină // Foto: Reuters

Articol de - Publicat marti, 07 februarie 2017 00:00

Stefano Pioli, antrenorul Interului, pune eșecul pe seama greșelilor ”centralului” Rizzoli.

Seria lui Inter a fost stopată duminică seară la 7 victorii. De Juventus, grație golului reușit de Cuadrado (45), dar, în opinia antrenorului Stefano Pioli, și de arbitrul Nicola Rizzoli. Tehnicianul nerazzurro a reclamat la final neacordarea a două penalty-uri, ambele în prima repriză, la scorul de 0-0.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

"Nimeni n-avea ce comenta"

Cel dintâi, în minutul 19, la un corner. Chiellini i-a barat drumul lui Icardi, cu brațul, iar apoi, Lichtsteiner l-a tras de tricou pe D'Ambrosio. "Dacă Rizzoli acorda 11 metri, nimeni n-ar fi avut ce comenta", consideră Gazzetta dello Sport.

A doua fază la care nerazzurrii au solicitat penalty s-a consumat în minutul 37. La un balon respins de Buffon, în lateral, Icardi e blocat de Mandzukici și cade. Însă reluările arată că atacantul croat joacă întâi mingea.

"Într-o singură direcție"

"În astfel de partide, pe muchie de cuțit, aceste decizii fac diferența. Astă-seară, din păcate pentru noi, toate s-au luat într-o singură direcție" e convingerea lui Pioli.

Două etape de suspendare

Inter a terminat meciul în inferioritate, după eliminarea lui Perisici pentru proteste (90). Croatul a fost suspendat ieri două etape, la fel ca și coechipierul Icardi. La final, atacantul argentinian a șutat puternic, iar balonul era cât pe ce să-l lovească în cap pe Rizzoli. "Cine a tras?!", a întrebat "centralul". N-a primit răspuns, iar Comisia de Disciplină a judecat cazul pe baza probei video.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
whiteredarad
whiteredarad  •  07 Februarie 2017, 09:59

Nu arbitrul a bagat mingea in poarta, ci Quadrado,nici vorba de penalty. Inteleg frustrarea lui inter, care, mai ales in prima repriza a jucat bine, care a avut ocazii, dar... E rusinos sa dai vina pe arbitrii, si Juventus ar avea de comentat

986379311381755
Lengyel Adrian  •  07 Februarie 2017, 09:41

JUVENTUS= cei mai mari HOTI din istoria fotbalului!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează