INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FIORENTINA - NAPOLI 3-0

VIDEO Antrenorul lui Napoli atacă: "Există riscul de a pierde mulți suporteri! Sărăcind sistemul, vor sărăci și bogații"

Articol de - Publicat luni, 30 aprilie 2018 11:24

Napoli a pierdut clar meciul cu Fiorentina, 0-3, și este la 4 puncte în spatele celor de la Juventus, cu trei etape înainte de final.

Antrenorul Maurizio Sarri și-a descărcat frustrarea după ce Napoli a capotat la Florența, pierzând titlul. "Mai devreme sau mai târziu, tot se va termina acest ciclu. Sărăcind sistemul, vor sărăci și bogații".

Napoli n-a rezistat șocului psihologic al revenirii lui Juventus în Derby d' Italia și a pierdut a doua zi fără drept de apel șansa de a rămâne în cursa pentru scudetto. Un 0-3 cu Fiorentina, după un meci în care eroul de la Torino, Koulibaly, și-a îngropat echipa prin eliminarea rapidă. "Am jucat prost și ne-am rătăcit în teren în fața dificultăților. Avem limite, ne-am pierdut din punctul de vedere al energiilor nervoase", admite Maurizio Sarri.

Vezi aici VIDEO cu rezumatul meciului Fiorentina - Napoli

"Nu există alternanță la titlu"

Antrenorul aruncă și săgeți către Juventus, neputându-și reprima frustrarea pentru încă un sezon ratat: "Văd campionatul englez, alternanța la șefie, în fiecare an altă campioană, dragostea pentru echipele în creștere, sigur e un motiv să crezi. Dar în Italia există riscul de a pierde mulți suporteri, pentru că ei țin cu cluburi care nu vor câștiga niciodată! Mai devreme sau mai târziu, tot se va încheia și acest ciclu. Sărăcind sistemul, vor sărăci până la urmă și bogații. Noi nu renunțăm însă și ne vom bate pentru recordul de puncte al clubului". 

0 trofeeare Sarri cu Napoli în 3 sezoane. Acum a ratat toate obiectivele, eliminat din grupele Ligii și apoi din Europa League și out din "sferturile" Cupei

30 de meciuri era seria fără înfrângere în deplasare a lui Napoli, a treia cea mai lungă din istoria Seriei A

28 de șuturila poartă, între care 10 cadrate, a primit Napoli contra Fiorentinei, record negativ în era Sarri

Mai rămâne până în 2020?

Sarri are încă doi ani de contract cu Napoli, iar patronul De Laurentiis i-a propus deja dublarea salariului, la 2,5 milioane de euro, când încă avea șanse mari la titlu. Antrenorul nu e mulțumit de ofertă și ar pretinde 4 milioane pe sezon să rămână, mai aproape de cât câștigă rivalii săi. Poate pleca dacă un club achită clauza de reziliere de 8 milioane de euro, dar consideră că nu și-a încheiat ciclul la Napoli, care mai poate crește.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (5)
bazileon
bazileon  •  30 Aprilie 2018, 15:31

Juve e modesta, dar Napoli ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fibra
fibra  •  30 Aprilie 2018, 14:27

Doar voi sunteti de vina.

243852889690839
Mark Dwaine  •  30 Aprilie 2018, 13:29

Cred ca sant 4 puncte diferența ......

Vezi toate comentariile (5)
Comentează