INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA REGELUI

VIDEO Arbitrajul haotic de la Real Sociedad - Barcelona a nemulțumit pe toată lumea! Gazdele acuză că au fost furate, catalanii îi ironizează

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 ianuarie 2017 12:13

Niciun meci al Barcelonei fără erori de arbitraj. Partida de pe Anoeta, câștigată de catalani cu 1-0 după golul lui Neymar, dintr-un penalty obținut tot de el, a fost presărată de greșeli ale brigăzii de arbitri.

AICI AI REZUMATUL PARTIDEI!

Imediat, după partidă, fotbalistul lui Sociedad Asier Illarramendi a postat pe twitter: "Din nou, același lucru dintotdeauna! Din nou..."

Apoi, a mers la zona mixtă și a acuzat încă o dată, în fața jurnaliștilor, arbitrajul lui Gonzalez Gonzalez. "Am scris pe twitter ce cred. Dacă Messi ar juca la altă echipă, ar fi fost eliminat. Și în campionat s-a întâmplat la fel, ne-au furat. Am obosit".

Illarramendi n-a fost singurul care s-a plâns de prestația "fluierașilor". Colegul său, David Zurutuza, a postat și el pe twitter o captură de la o fază la care tușierul a ridicat fanionul, deși s-a văzut clar că n-a fost nici vorbă de ofsaid. Mijlocașul recunoaște că ratase oricum preluarea:  "Control nereușit dar... și o știi"

Loren Juarros, directorul sportiv al lui Real Sociedad, crede că Messi putea primi al doilea "galben".

"A fost un meci disputat și echilibrat, egalul ar fi fost mult mai corect, am avut și noi ocazii clare. A fost un meci complicat pentru ambele echipe.

Nu prea avem noroc în privința arbitrilor, au existat câteva faze care, fără să fi fost determinante, ar fi putut influența scorul. Nu știu dacă Messi ar fi trebuit să termine partida pe teren dacă ne uităm la regulament".

Messi a primit cartonaș galben pe final de primă repriză ('43), arbitrul considerând că a întârziat repunerea în joc a balonului. Pe drumul spre vestiare după prima repriză, Messi i-a cerut explicații centralului Gonzalez Gonzalez. (VIDEO AICI)

Sociedad a cerut eliminarea lui Messi la o fază în care Illarramendi a vrut să forțeze un cartonaș pentru argentinian, acuzând că acesta ar fi împiedicat repunerea rapidă a balonului. 

Presa catalană subliniază însă că în minutul 23, Messi, care era căzut după un fault, a primit o minge șutată cu putere în spate de Yuri, lucru care l-a făcut pe argentinian să se înfurie și să protesteze pentru că adversarul nu a fost sancționat.

Jucătorii lui Luis Enrique acuză și ei anumite greșeli de arbitraj contra lor. Un al doilea penalty clar neacordat la Neymar, fază la care Gonzalez Gonzalez i-a dat cartonaș galben pentru că a considerat că a simulat. Reluările au arătat că "centralul" a greșit și ar fi trebuit să arate punctul cu var. 
c2kswtxxcaat8qi

De asemenea, formația lui Luis Enrique consideră că mai putea primi o lovitură de la 11 metri, la un posibil henț în careu al lui Raul Navas.

Ivan Rakitici l-a ironizat pe Illaramendi, după meci, pentru graba cu care a postat pe twitter, când abia se terminase meciul.

"Nu știu de ce se plânge Illarra, am mai avut un penalty nedat, tot la Neymar, în afară de cel din care am marcat. Uneori e mai bine să-ți lași telefonul un pic mai mult în buzunar", a zis croatul.

Atacurile între cele două echipe nu s-au încheiat însă aici. Rakitici a fost contrat de Raul Navas, amintindu-i de declarațiile lui Gerard Pique: "Cred că Ivan trebuie să se uite și în propriul vestiar. Nu știu dacă e atât de curajos încât să spună asta și unora dintre colegii lui care vorbesc mai mult decât Illarra și pe twitter, și prin alte părți".

Navas s-a referit la declarațiile lui Pique cu privire la arbitraje. Detalii aici!

  • Barcelona s-a impus după aproape 10 ani pe Anoeta, după golul marcat din penalty de Neymar, după ce tot el obținuse lovitura de la 11 metri, fiind faultat în careu de Aritz Elustondo.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  20 Ianuarie 2017, 15:34

Illaramendi are pitici pe creier. Nu ma mir ca a renuntat Realul la el. Si-a cautat-o si aseara cu lumanarea, incita publicul, incita adversarii, e isteric rau!

blatistu12
blatistu12  •  20 Ianuarie 2017, 14:36

pai daca arbitru da galben inainte ,cind messi e tinut din spate ,atunci messi nu mai comenteaza la arbitru si nu mai ia galben. asa ca vorba multa.cum te fura un arbitru cind nu da 2 de 11 m pentru adversar ? .sa ne spuna si noua illaramendi??

blatistu12
blatistu12  •  20 Ianuarie 2017, 14:33

2 penalty pentru barca ,nedate ,clare ca lumina zilei ,un ofside pentru sociedad,atat si nimic mai mult . e haos in arbitrajul din spania

Vezi toate comentariile (3)
Comentează