INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL - MANCHESTER CITY 0-3

VIDEO Arsenal e mai aproape de ultima clasată decât de City: "Trebuie să anunțe demiterea lui Wenger acum. Cât de trist este ceea ce se întâmplă aici!"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 02 martie 2018 09:57

"Tunarii", trei înfrângeri la rând în toate competițiile, cu 1-8 golaveraj, au 25 de puncte peste West Brom, dar 30 sub liderul Premier League.

Fiecare zi cu Wenger manager devine o suferință pentru Arsenal. După al doilea 0-3 în cinci zile în fața lui Man. City, a treia înfrângere consecutivă în toate competițiile (golaveraj 1-8), londonezii sunt azi pe 6, la zece puncte de Top 4, care asigură Champions League sezonul viitor. Și sunt mai aproape de ultima clasată decât de liderul Premier League: au 25 de puncte deasupra lui West Brom, dar 30 sub Man. City.

Un dezastru pentru fanii "tunarilor", care par să fi abandonat echipa, lăsând multe scaune goale pe Emirates. Iar cei care au venit joi seară la meci i-au fluierat pe jucători la sfârșit.

Vezi VIDEO cu golurile din Arsenal - City 0-3

"A dispărut furia. A rămas resemnarea"

Wenger, din 1996 la Arsenal, și-a prelungit contractul pe încă doi ani, însă finalul e mult mai aproape. Jamie Carragher, fost internațional englez al lui Liverpool, simte că situația e atât de dramatică încât șefii clubului trebuie să ia imediat o decizie radicală.

"În 2017, exista acea furie a suporterilor și marșuri de protest împotriva managerului, despre care credeam că sunt o rușine. Totuși, în prezent e și mai rău. Fanii nu mai sunt interesați. Nici nu mai apar la stadion. A dispărut și furia. E aproape resemnare, așteptând ca managerul să plece", a declarat analistul Sky Sports.

"Nu se poate ca el să trăiască ultimele clipe la Arsenal pe arene goale"

"Cât de trist este ceea ce se întâmplă aici! Foarte puțini susținători, dacă mai este vreunul, îl mai vor pe Wenger pe bancă. Acest om e o legendă în fotbalul englez, dar trebuie să fie schimbat. E nevoie de schimbare. Nu se poate ca Wenger să fie hăituit și să trăiască ultimele clipe la Arsenal pe arene goale", a mai spus Carragher.

"Anunță acum că managerul va fi înlocuit stagiunea următoare și sunt sigur că lumea va umple Emirates pentru a-i oferi acestui om retragerea. Wenger merită, pentru tot ceea ce a făcut de peste douăzeci de ani". 

5 înfrângeri are Arsenal în ultimele 7 meciuri jucate în toate competițiile (golaveraj 10-13)

"Mă doare îngrozitor să văd prin ce trece omul care a fost magnific pentru Arsenal, pentru mine. Sunt supărat, trist, pentru că acesta e clubul pe care-l iubesc și el e omul pe care-l respect cel mai mult" Thierry Henry, fost atacant Arsenal

"Nu avem încredere și acest lucru e întotdeauna periculos. Dar nu depășim clipele dificile decât împreună. Băieții trebuie să demonstreze că pot purta tricoul lui Arsenal. Ce le-am spus jucătorilor după meci? Transparența e bună, însă transparența totală e rea" Arsène Wenger, manager Arsenal

"Wenger știe cât de mult îl admir. Înțeleg situația sa, iar el știe să se descurce. Are multă experiență, va lua decizia corectă" Pep Guardiola, manager Man. City

"Acesta pare sfârșitul. Suporterii au obosit și s-au săturat. Nu mai văd decât resemnare" Jamie Carragher, fost apărător Liverpool

Wenger: "Băieții au făcut un joc uriaș"

Șocant, managerul lui Arsenal încă are cuvinte de laudă după un nou 0-3 cu City. "E dur ce se petrece, dar explicabil după ce s-a întâmplat duminică. Este consecința publicității exagerate a prestației noastre din finala Cupei Ligii.

Te afectează. Totuși, cred că băieții au făcut un joc uriaș. Din păcate, au fost momente când ne-am apărat prost", a declarat Arsène Wenger. "Trebuie să rămânem uniți, concentrați și să muncim și mai mult pentru a ne regăsi încrederea pierdută". 

Multe locuri goale: "A fost vreme urâtă"

La sfârșit, Arsenal a anunțat că au fost 58.420 de spectatori, dar cifra pare mult exagerată. O mulțime de scaune au fost goale joi seară pe Emirates, un stadion cu 60.000 de locuri. "A fost vreme urâtă", a motivat Wenger absența fanilor la meciul cu City. "Încercăm să-i atragem prin jocul nostru". 

Sané, două meciuri mari

Certat în vestiar de Guardiola și schimbat la pauza meciului cu Wigan (0-1 în Cupa Angliei), pe 19 februarie, Leroy Sané și-a revenit, jucând extraordinar în următoarele două meciuri ale lui Manchester City. Și în finala Cupei Ligii, și mai ales la 3-0 cu Arsenal joi: gol, assist și fază concepută de el la încă o reușită a lui City. El a fost MVP pe Emirates. 

16 puncte avans are Man. City în acest moment în fața locului secund, Man. United

2 penaltyuri a apărat (100%) Ederson, portarul lui City, în Premier League: lui Milivojevici (Crystal) și Aubameyang (Arsenal)16 puncte avans are Man. City în acest moment în fața locului secund, Man. United

 

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează