INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANIVERSARE

VIDEO Arsenal şi-a făcut tricouri aniversare

Articol de GSP - Publicat marti, 28 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 28 iunie 2011 15:48

Arsenal Londra a prezentat, în mod oficial, noul echipament de deplasare pentru sezonul 2011-2012, în care clubul londonez aniversează 125 de ani de existenţă

Noul echipament, produs de firma americană Nike, este predominant bleumarin, partea din faţă a tricoului fiind împărţită pe diagonală în două jumătăţi, cea inferioară fiind de culoare turcoaz.  Conform siteului oficial al grupării din Londra, diagonala a fost aleasă pentru a comemora vechea busolă Dial Square, care a iniţiat şi numele echipei, fondate în 1886 de muncitorii de la fabrica regală de armament din zonă.

Stema echipei iese în evidenţă prin cele 30 de frunze de lauri ce o încadrează. Pe interiorul tricoului, sub aceasta, este înscris motto-ul Arsenalului, "Victoria Concordia Crescit" ("Victorie Prin Armonie"), informează evz.

Echipamentul este fabricat din poliester reciclat, tehnologie promovată de Nike începînd cu anul trecut, iar pentru fiecare exemplar se folosesc 13 sticle de plastic reciclate. Ţesăturile sînt concepute în aşa fel încît să ajute la evaporarea rapidă a umezelii şi sînt cu 13% mai uşoare decît cele din anii precedenţi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează